Kermis De Koog 16 t/m 20 juli Texel

Van 16 t/m 20 juli staat de kermis weer in de Koog. Ruim 20 attracties van groot tot klein zullen worden opgesteld op parkeerterrein de Nikadel aan de rand van het centrum. Op deze kermis vind je attracties voor alle leeftijden, van draaimolen tot botsauto;s en van suikerspin tot fun house. De toppers voor de echte waaghalzen zijn de superstar en de Bomber, deze attracties brengen hun berijders naar grote hoogte en naar hoge snelheden, de bomber haalt zelfs snelheden van 100 km/h.

Natuurlijk is er meer! De botsauto’s en polyp (spin) zijn ook weer van de partij samen met beach party en het fun house “Central park”. In Central park wandel je door New York en kom je allerlei obstakels tegen zoals draaischijven, loopbruggen, glijbanen en nog veel meer.

Heb je even genoeg van de draaiende attracties dan kun je natuurlijk even geen schieten, ballengooien, eendjesvissen, muntjes schuiven of je geluk beproeven bij de grijpkranen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht en zijn er maar liefst 3 attracties speciaal voor hun. De draaimolen kent iedereen maar de bungee trampoline en circus buggy staan ook garant voor een dikke dosis fun 4 kids!

Woensdagavond is er traditioneel een mega vuurwerkshow bij de kermis deze wordt om 22.30 uur afgestoken.

Om het geheel af te sluiten moet er natuurlijk iets gegeten worden en dat kan in vele vormen. Oliebollen, zuurstokken, suikerspinnen en churros het is allemaal te verkrijgen op de kermis in de Koog

Jij komt toch ook?!

Openingstijden:
Dagelijks van 13.00 tot 24.00 uur.

 

Bron:Bureau de Kermisgids B.V.

20140714_111958

 

 

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.