Kermis Middelburg 1 tot en met 7 augustus

MIDDELBURG – De Middelburgse kermis is van vrijdag 1 augustus tot en met donderdag 7 augustus. Zevenendertig attracties staan op de Markt en Plein 1940.

Op de kermis staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten tot aan een draaimolen voor de kleintjes. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht.

De kermis is te bezoeken op vrijdag van 14.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

 Niet parkeren tijdens de kermis

Vanwege de Middelburgse kermis kan er tot en met vrijdag 8 augustus 18.00 uur niet geparkeerd worden op Plein 1940. Er kan daarnaast niet worden geparkeerd op het parkeerterrein Oude Veerseweg  tot en met  zondag 10 augustus 08.00 uur. Daar staan namelijk de kermisexploitanten met hun wagens..

Zaterdagmarkt en warenmarkt naar Damplein

In verband met de jaarlijkse kermis in de binnenstad, is besloten het Damplein op 2 augustus voor de zaterdagmarkt en op donderdag 7 augustus voor de warenmarkt als locatie voor de te houden markten aan te wijzen. Deze markten zullen dan ook niet op de Markt, maar op het Damplein worden gehouden. De opstelling van de zaterdagmarkt en de warenmarkt is om die reden en omdat niet iedere standplaatshouder zijn standplaats inneemt ook anders dan dat u gewend bent op andere marktdagen.

Bron: Zeeland.blog.nl

 

Bron video : ThePatrickRH

Kermis Middelburg 2014 Promo & Attracties

 

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.