Park Hilaria van 1 tot en met 10 augustus

Van 1 tot en met 10 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in Park Hilaria. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, live optredens op het gebied van straattheater, popmuziek en het levenslied en volop eet- en drinkgelegenheden staan garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

Park Hilaria ging van start in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Van ver vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater en talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix creëert een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.

Voor ieder wat wils
Geen snelheidsduivel? Niet getreurd, Park Hilaria kent ook een aantal nostalgische attracties, die te vinden zijn halverwege het terrein. Een oase van rust tussen het kermisgeweld. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot. ‘s Avonds als Larie ligt te slapen duiken er ineens allerlei andere rare snuiters op in zijn Larie Nest.

Hollario en Lariepop
Dit jaar zijn er twee gratis muziekpleinen; Hollario en Lariepop. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Met name tijdens de Après Ski Party, het Zomercarnaval en de Avond van het Levenslied heerst een gezellig drukte. Ben je liefhebber van popmuziek? Bezoek dan Lariepop waar diverse bands en artiesten met hun swingende muziek het publiek aan het dansen krijgen. Daarna is het heerlijk bijkomen in de Biergarten, de Poffertjessalon, het Vissersdorp of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein.

 

Bron:http://www.uitineindhoven.nl

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.