Leiden Culinair was groot succes

Met een grote glimlach sloten we afgelopen zondagavond de 28e Leiden Culinair af. Het was in veel opzichten een bijzondere editie. Niet eerder werkten we met zoveel partijen samen om van het festival een succes te maken. Met Dsign Marking, het ROC Mondriaan, Gebr. De Nobel, en Homanbv sloten nieuwe partners zich aan, naar volle tevredenheid. De sfeer op het festival was relaxed en gezellig, we ontvingen veel positieve reacties van bezoekers. Niet in het minst vanwege de keur aan lekkere gerechten die de restaurants de gasten voorschotelden.

Het is voor ons als bestuur prettig werken in de wetenschap dat zoveel partners hun steentje bijdragen. Veel sponsors dragen dit festival al jaren een warm hart toe, voor die loyaliteit zijn we als bestuur heel dankbaar. De banden met de gemeente Leiden zijn dit jaar verder aangehaald, we zijn trots om zowel de burgemeester als één van de wethouders te hebben mogen begroeten. En ook onder de leveranciers is duidelijk merkbaar dat zij altijd met veel plezier hun uiterste best doen voor het evenement.

Kortom, we willen iedereen die heeft bijgedragen aan Leiden Culinair 2014 heel hartelijk danken. Met elkaar hebben we een prachtig evenement kunnen organiseren. Goed voor Leiden, goed voor alle betrokkenen. Met veel vertrouwen kijken we naar volgend jaar, als we u als partner van het festival weer hopen te mogen begroeten.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.