12 juli 2014 – Vogelvrij Festival

Hier is ie dan: de dubbeldikke vette knaller van onze line-up! Met deze top artiesten gaan we een goed feest bouwen. De organisatie pakt dit jaar ongekend uit om het jubileum groots te vieren. Voor slechts € 19,- ben jij erbij! Nergens zie je deze artiesten zo goedkoop deze zomer. De Vroege vogel voorverkoop start zaterdag 31 mei om 12.00 uur. Onze aggregaten zorgen voor de juisten spanning.

Zoals je van Vogelvrij Festival mag verwachten, staat er ook deze editie een line-up klaar om je spreekwoordelijke vingers bij af te likken. Vandaag zijn als laatste The Partysquad en FeestDJRuud aan de line-up toegevoegd. Het gaat van links naar rechts, van dansen tot stampen, op en neer en nog een keer!

De line-up heeft dit jaar een hoog feestgehalte, dat is waar Vogelvrij voor staat: los gaan!
De eerste namen zijn al naar buiten gekomen, maar we vinden het de hoogste tijd om de volledige lijst met artiesten de presenteren! De volgende artiesten maken op Vogelvrij Festival 2014 hun opwachting: Don Diablo, The Partysquad, Sick Individuals, FeestDJRuud, The Darkraver vs. Outsiders, Kill The Buzz, Mitchell Niemeyer en nog vele anderen. Zij vieren samen met jou het mooiste seizoen van het jaar: de zomer!

Zaterdag 31 mei om 12.00 kunnen de snelle beslissers voor slechts € 19,- een ticket bemachtigen in de “Vroegevogel voorverkoop.” Als extra cadeau kunnen de feestgangers die er echt snel bij zijn nog een “Verjaardagsticket” voor € 15,- kopen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.vogelvrij-festival.nl , de Vogelvrij Facebookpage en bij Primera. De “Verjaardagstickets” en “Vroegevogel tickets” vliegen altijd de deur uit. Zorg er dus voor dat je op tijd je ticket scoort, want eerder=goedkoper!

Het Vogelvrij Festival lanceert de zomer dit jaar weer vanaf het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek, gelegen op 15 minuten van Amsterdam. Op 12 juli kan je van 2 tot 2 helemaal los gaan! Per auto (gratis parkeren), fiets en openbaar vervoer is het festivalterrein goed te bereiken. Na afloop kun je via pendelbussen snel omliggende steden (A’dam) bereiken. Bekijk onze nieuwe website www.vogelvrij-festival.nl en volg ons via www.Facebook/Twitter/Instagram voor het laatste nieuws.

 

 

Bron:http://http://www.djguide.nl/party.p?id=162978

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.