Almelose gezelligheid met de Centrum Kermis

Centrum Kermis

Almelose gezelligheid met de Centrum Kermis

Een moderne en sensationele kermis in het centrum van Almelo van dinsdag 2 t/m 7 september. Het Marktplein, Centrumplein en een gedeelte van de Wierdensestraat worden omgetoverd tot een groots reizend pretpark met attracties voor jong en oud!

Impact slingert boven Almelose pleinen
Traditionele septemberkermis strijkt neer in het centrum van de stad!

Bij het lezen van de titel denk je wellicht aan een spannende science fiction film. Maar hier hebben we het over de moderne en sensationele kermis in het centrum van Almelo van dinsdag 2 t/m zondag 7 september. Het Marktplein, Centrumplein en een gedeelte van de Wierdensestraat worden omgetoverd tot een groots reizend pretpark met attracties voor jong en oud! De kermis is geopend op dinsdag van 16:00 tot 24:00 uur, woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 24:00 uur en zondag van 12:00 tot 22.00 uur.

Ruim 30 attracties
Natuurlijk zijn er de grote publiektrekkers zoals de botsauto’s, het glazendoolhof, de Break Dance en de wipbank ‘Shaker’. Maar er zijn ook duizelingwekkende apparaten van een slingerende ‘Impact’ tot aan een ‘Funhouse’ met een parcours aan glijbanen, draaiende vloeren, lopende banden en bewegende trappen. Voor de behendige spelers zijn er diverse spelletjes zoals het schuivenspel, de bekende casino gokkast en de grijpkranen. Ook de kids zijn niet vergeten, zo staat er een buggy ´Adventure Ride´, een familie achtbaan en zijn er waterballen en trampolines. Zin in iets lekkers? Er is van alles te verkrijgen o.a. oliebollen, Spaanse churros, nougat & snoepgoed, popcorn & suikerspinnen!

Feestelijk randprogramma
De verschillende kermisfamilies komen jaarlijks graag met hun attracties naar de sfeervolle binnenstad van Almelo. Daarom bieden zij met veel genoegen enkele gratis activiteiten aan. Zo is er op woensdagmiddag 3 september vanaf 15:00 uur een optreden van de bekende kermisclown ‘Desalles’. Gekleed in een lolbroek en grapjas met zijn ‘botsauto’ en koffer trekt hij met zijn vrolijke uitstraling snel de aandacht. Vrijdagavond 5 september, wanneer de duisternis is gevallen en de duizenden lampjes van de attracties de kermis sfeervol verlichten, ontvouwd zich vanaf 22:30 uur boven de binnenstad een groots en kleurrijke vuurwerkshow. Tenslotte bezoeken op zondagmiddag 7 september vanaf 15:00 uur de tekenfilmhelden uit ‘Het Zandkasteel’ de kermis. Een ‘meet & greet’ waarbij ze graag met alle kinderen op de foto gaan! Zorg dus dat je erbij bent.

 

bron:http://www.uitinalmelo.nl

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.