Deventer Paaskermis vrijdag 11 – maandag 21 april

Het is dat éne evenement waar iedereen naar uit kijkt. Vanaf vrijdag 11 april is er weer de Deventer Paaskermis. Tot en met Tweede Paasdag (maandag 21 april) is het Platvoet Evenemententerrein aan de Roland Holstlaan omgetoverd tot het leukste deel van de stad Deventer. Zwieren, zwaaien of ergens een leuke prijs winnen. Kermis blijft in alle opzichten ‘Volksvermaak nummer 1’ voor het hele gezin!

Het Platvoet Evenemententerrein biedt met ruim 30 attracties plezier voor jong en oud. Ga lekker uit je dak in de Breakdance, Polyp of Disco Dancer. De Mega Jumper Trampoline is in alle opzichten een hoogtepunt en in de supergrote Waterballs beleef je een waanzinnige ervaring op het water. In de Mini Cars, Zweefmolen en Buggy vermaken vooral de kleine gasten zich opperbest. Maak kans op mooie prijzen in de foto schietsalon of bij de pushers en test je behendigheid bij de grijpkranen. Geniet ondertussen van een overheerlijke oliebol, een lekkernij bij de gebakkraam of neem een oudhollandse zuurstok of suikerspin. Neem een drankje en maak van elke dag een feestdag op de kermis.

De kermis is iedere dag (behalve maandag 14 april en dinsdag 15 april) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en 1e Paasdag zelfs tot 24.00 uur. Bovendien vinden er naast de kermis diverse andere activiteiten plaats op het terrein. Zaterdag 12 april is er ’s avonds om 20.00 uur en 22.00 uur een spetterende Flamethrowers and Firework Show. Een geweldige show die zijn primeur in Nederland op de Deventer Paaskermis beleeft. Op woensdag 16 april brengt Clown Desalles een bezoek aan de Paaskermis. Gekleed in zijn lolbroek en grapjas is hij op zijn fiets een vrolijke verschijning en maakt hij de meest prachtige ballonnen decoraties. Ook kunnen kinderen zich op deze dag laten schminken. Vrijdag 18 april is er de Eurodag. Dat maakt een bezoek aan de kermis extra voordelig. Natuurlijk mogen alle kinderen op Eerste Paasdag (zondag 20 april) de speciale paaseieren gaan zoeken en huppelen vele paashazen over de kermis. Op Tweede Paasdag (maandag 21 april) is er al vanaf 12.00 uur de speciale rommelmarkt met kramen. Natuurlijk brengt ook de KerMiss Deventer regelmatig een bezoekje.

Het Platvoet Evenemententerrein heeft dit jaar extra parkeerruimte. Zo hoef je als bezoeker niet ver te lopen naar de attracties.

De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!

Bron:www.paaskermisdeventer.nl

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.