Fahd Aktaou Man of the Match

Fahd Aktaou werd tijdens het thuisduel met FC Emmen uitgeroepen tot Stadshart Man of the Match. De vleugelverdediger van Almere City FC kwam eind januari over van sc Heerenveen.

Aktaou kwam tijdens de ontmoeting met de Drentenaren een aantal keren gevaarlijk op, maar hij kon niet voorkomen dat FC Emmen met de zege aan de haal ging: 1-4. De 21-jarige linkspoot heeft echter al laten zien dat hij een versterking is. Aktaou staat niet alleen in verdedigend opzicht zijn mannetje. Hij fleurde zijn eerste basisplaats bij Almere City op met een assist. Tijdens het met 3-1 verloren duel bij FC Volendam liet hij Charles Dissels scoren. Een week later tegen subtopper FC Eindhoven was Aktaou ook beslissend. Hij stuurde Jerge Hoefdraad diep, waarna Hoefdraad de 1-2 op het scorebord zette.

De prijzen werden aangeboden door Homan Elektrotechniek. Het bedrijf is marktleider op het gebied van feestverlichting en aggregaat verhuur voor evenementen en zorgt voor de complete energievoorziening van kermissen door heel Nederland.

Foto: Ron Baltus; http://www.sportshots.pro/

 

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.