Feestverlichting in het Centrum Aalsmeer

Aalsmeer – Het Centrum is in voorbereiding voor de nadere feestmaanden. Woensdag en donderdag is in de winkelstraten de feestverlichting opgehangen door Homan uit mijdrecht. Vanavond, tijdens de koopavond, gaan de lampjes aan en dit gaat zeker extra sfeer geven. Aanstaande zaterdag wordt in de nacht op zondag de klok een uurtje verzet. Een uur terug en dit betekent in de ochtend voor velen bij licht opstaan en in de avond in het donker thuis komen.

Hoe gezellig is het dan om het Centrum binnen te komen en verwelkomt te worden door sfeervolle feestverlichting?! In het Centrum staan in de maanden november en december weer tal van activiteiten op het programma. Noteer alvast zaterdag 14 november, want dan meert Sinterklaas zijn stoomboot aan in Aalsmeer.

Uiteraard neemt de goedheiligman heel veel Pieten mee en natuurlijk wacht hem een hartelijk ontvangst door de burgemeester in het gemeentehuis. Ook alvast in de agenda zetten: Zaterdag 12 december. Circa zestig kramen vormen deze dag de wintermarkt en allerlei cadeau-artikelen en december-lekkernijen worden te koop aangeboden. Ook verenigingen geven acte de pr├ęsence en misschien u/jij ook wel. Een kraam huren is nog mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.