Meer dan 80 jaar ervaring

Op het gebied van feestverlichting zijn we al jaren de grootste speler in het land. Ons eerste ornament werd al opgehangen in 1937 ! In die tijd was er zelfs nauwelijks straatverlichting, laat staan sfeer verlichting. Daar kwam snel verandering is. Uiteraard hebben we jaren feestverlichting opgehangen met gloeilampen, maar dat is inmiddels verleden tijd.

In 1983 ging vader Piet naar China om de eerste lichtslang laten maken. Hij is werkelijk met een tuinslang en kerstlampjes die kant op gegaan, enige maanden later arriveerde hier de eerst licht slang. Dat is ook wat onze klanten van ons verwachten. Homan is een trendsetter. Altijd zijn we de eerste met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Of het nu gaat om het op afstand schakelen van de verlichting, het gebruik van de nieuwste materialen, de laatste ontwerpen, we lopen altijd voorop !

Al diverse jaren maken we alweer gebruik van de volgende generatie materialen, led verlichting. Met deze led feestverlichting versieren we inmiddels talloze straten en winkelcentra. Het aanbrengen van professionele kerstverlichting is voor ons een dagtaak.

Voor onze klanten nemen we de complete zorg uit handen. Van het ontwerpen van een ornament, het fabriceren, het monteren, het demonteren, het opslaan, alles is bij ons in vertrouwde handen. Feestverlichting huren of kopen kan allebei. Sfeerverlichting voor in bomen, dorpscentra, tuinen, winkelstraten, winkelcentra wij zijn er professioneel mee bezig.

Kortom, voor de juiste begeleiding naar uiteindelijk het mooiste product voor een juiste prijs bent u bij ons allicht aan het juiste adres !

Ornamenten


U kunt kiezen voor tal van ontwerpen: ornamenten die wij op voorraad hebben of juist een uniek ontwerp op maat. We ontwerpen en produceren alle feestverlichting zelf en gebruiken daarvoor de nieuwste technieken.

Feestverlichting fullservice

Naast verhuur en verkoop van feestverlichting zorgen wij ook voor de installatie en het onderhoud. Tevens zijn de verwijdering en zelfs de opslag bij ons in goede handen. Bekijk hier ook het feestverlichting als wegwijzer bericht.