Het wordt weer feest.

Het is begin oktober en de laatste kermissen van het seizoen staan weer voor de deur.Maar inmiddels zijn we ook al druk bezig met het monteren van de sfeerverlichting voor winkels, winkelstraten en winkelcentra in heel Nederland. Dat lijkt vroeg, maar over een paar weken komt Sinterklaas ons land weer binnen. Veel opdrachtgevers willen dan natuurlijk dat de verlichting op hun locatie brandt.

Met man en macht zijn we daarom druk bezig om de meest uiteenlopende objecten met prachtige lampjes te versieren en om te toveren tot een sfeervol en feestelijk geheel. Een heerlijke periode, met sprookj   esachtige metamorfoses van straten, pleinen en zelfs wijken. Het mooie weer van de laatste tijd werkt daarbij in ons voordeel. Want onze monteurs kunnen in deze droge periode gestaag doorwerken, zodat alles op tijd klaar is.

Komt u binnenkort onze auto’s langs de weg of ons werk in de winkelstraten tegen, dan stellen we het erg op prijs als u van die ontmoeting een mooie foto maakt. Deelt u die dan alstublieft via onze Facebook pagina. De maker van de in onze ogen meest bijzondere foto, maakt kans op een leuke prijs!

_KF10092  _KF20074
 

_54T0041

Reageren is niet mogelijk.