Kermis Volendam

Kermis Volendam

5 t/m 8 september 2014
Kermis wordt in Volendam zeer uitbundig en groots gevierd. Van vrijdagmiddag tot maandagavond staat het leven van de Volendammers in het teken van feestvieren voor zowel jong en oud. De attracties staan in het oude centrum van Volendam op het Amvoterrein, de Zeestraat, Europaplein, C.J. Conijnstraat en de Jozefstraat. Er zijn vele kermisatrakties voor redelijke ritprijzen. De maximum ritprijzen voor de kleintjes bedragen € 1,00 en voor de grotere attracties € 1,80. Voor een zeer enkele attractie zal een aangepaste tarief zijn. De openingstijden van de kermis zijn op vrijdag t/m zondag van 14.00 uur tot 02.00 uur en op maandag van 12.00 tot 24.00 uur.

Op maandag 8 september is er vanaf 10.00 uur een veelzijdige markt op de Edammerweg met vele diverse kramen. Natuurlijk zal de stroomvoorziening voor de gehele kermis door Homan worden verzorgt.

Hieronder treft u het overzicht aan van de verkeermaatrgelen die genomen worden in verband met de kermissen in onze gemeente.

Parkeerterrein Marinapark
Vanaf zondag 24 augustus 18.00 uur t/m dinsdag 11 september a.s. is dit parkeerterrein beschikbaar voor het plaatsen van de kermiswoonwagens. De voertuigen die nog geparkeerd staan op het parkeerterrein Marinapark worden zo nodig weggesleept op het moment dat de kermiswagens daar geplaatst gaan worden.

Parkeerterrein Parallelweg
Vanaf maandag 1 september 18.00 uur t/m dinsdag 11 september a.s. is dit parkeerterrein gedeeltelijk beschikbaar voor het plaatsen van de overige kermiswoonwagens. Het betreft hier ongeveer de helft van het deel waarop de bussen kunnen parkeren. Het deel waar personenwagens parkeren blijft gewoon beschikbaar voor dit doel.

De wegsleepregeling is gedurende de gehele periode van de beide kermissen in de hierna genoemde straten van kracht.

 

Bron:http://www.visitvolendam.com

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.