Kermis Zuidermeer 2, 3 en 4 mei

U leest het goed beste mensen…de kermis van de Zuidermeer komt er weer aan. In het weekend van 2,3 en 4 mei organiseert Stichting “De nieuwe toekomst” opnieuw deze kermis voor de 12de keer. Dit is mede te danken aan de vele vrijwilligers die elk jaar weer paraat staan om hun handen uit hun mouwen te steken. Het kermiscomité begint maanden van te voren al met de voorbereidingen. Zuidermeer heeft namelijk geen dorpscafé meer en dus wordt de gezellige kermis gehouden in een mooie feesttent die in het centrum van ons dorp staat. U kunt de tent niet over het hoofd zien!!!Een kermis kan niet zonder botsauto’s, een zweef en andere leuke kermisattracties dus voor ieder wat wils. De kermisattracties gaan elke dag om 15.00 uur open.

Ook dit jaar is er een dresscode bedacht voor de vrijdagavond; Apres Ski.  Ligt je ski outfit al klaar of wordt het toch het Tiroler jurkje? Deze avond zal om 21.00 uur van start gaan. We beginnen deze vrijdagavond met Paul Vlaar, de meeste mensen uit Zuidermeer en omstreken kennen hem! Ook het alcohol reglement geldt bij ons. Neem je ID kaart dus mee!

De zaterdagavond gaat om 22.00 uur van start met de band D-Sign. D-Sign gaat de kermistent zaterdagavond opnieuw op z’n kop zetten!!! Dat wordt weer een gezellige avond waarbij de voetjes natuurlijk ook weer van de vloer gaan! Neem je ID kaart mee!

Dan breekt de laatste dag van de kermis aan. Op deze hopelijk zonnige zondag gaan we rond 15.00 uur beginnen met een spel voor jong en oud. Dus kom deze middag naar de feesttent toe!!! Om 18.00 uur speelt DJ Jory en maken we van deze laatste kermisdag een geweldig feest waar nog dagen neeee…weken over gesproken zal worden. Gewoon komen dus!!!

Tot 2, 3 en 4 mei.

 

Bron: www.weekbladzondag.nl

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.