Terug naar overzicht
Portfolio Categories: Feestverlichting

Het ook weer tijd om de feestverlichting op te gaan hangen.

Pepernoten zijn ook al gesignaleerd en dus is het ook weer tijd om de feestverlichting op te gaan hangen. Het wordt …immers al weer vroeger donker dan een paar weken geleden en dat zal alleen nog maar eerder worden. wij zijn al een heel eind op weg om de 1,7 kilometer energiezuinige LED lichtgordijnen op te hangen. Het zal nog wel even duren voor het allemaal hangt en het centrum weer extra verlicht zal zijn in de avonduren, maar het begin is er.

Terug naar overzicht
Portfolio Categories: Evenementen

Van 24 tot en met 31 augustus vindt het WK Roeien plaats in Amsterdam. Voor het eerst sinds 1977 wordt het WK in Nederland georganiseerd.

Van 24 tot en met 31 augustus vindt het WK Roeien 2014 plaats in Amsterdam. Voor het eerst sinds 1977 wordt het WK in Nederland georganiseerd. Een unieke kans om de Nederlandse toproeiers aan te moedigen en een roeifeest mee te vieren dat nog lang zal worden herinnerd. Het WK staat garant voor absolute topsport, entertainment, ultieme fanbeleving en vooral heel veel gezelligheid. Celebrate Rowing is het motto! De Bosbaan wordt voor het WK omgetoverd tot een heus festivalterrein. Direct na binnenkomst lopen bezoekers door de Market Street met leuke standjes en kraampjes. In de Lounge Area kun je relaxen in zitjes aan het water. Lekker eten en drinken doe je in de Picknick Area. Hier bevinden zich tal van smaakvolle eettentjes, gezellige barretjes en picknicktafels. Het bruisende middelpunt van de festiviteiten is de AEGON Fanzone waar fans het WK van dichtbij kunnen meebeleven. Op het feestplein staan grote beeldschermen opgesteld en kun je met een drankje in de hand de wedstrijden uitstekend volgen. Op het podium vinden optredens plaats en worden de winnaars gehuldigd. Elke dag zijn hier na de wedstrijden dj’s en kun je borrelen tot ’s avonds laat. Beleef de feestelijke en sportieve sfeer langs de Bosbaan. Plan een gezellig dag met vrienden of met de hele familie en kom genieten van mooie sport, muziek en lekker eten.

Terug naar overzicht
Portfolio Categories: Culinair

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september vindt op het Waagplein in Alkmaar de 22ste editie van Rabobank Alkmaar Culinair Plaza plaats.

Ook dit jaar is Homan weer partner van hét culinaire evenement van Noord-Holland Noord. De opbrengst van dit spraak- en smaakmakende evenement is volledig bestemd voor goede doelen. Rabobank Alkmaar Culinair Plaza (RACP) is hét jaarlijkse culinaire evenement, waar bezoekers lekker eten, vrienden en bekenden ontmoeten en meehelpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen. Diverse toonaangevende restaurants uit de regio laten zien wat zij in huis hebben op culinair gebied.

Terug naar overzicht
Portfolio Categories: Kermis

De geur van zoete suikerspinnen, muziek overal om je heen, de kermis komt weer naar Aalsmeer!

Aalsmeer – Aggregaten / De geur van zoete suikerspinnen, muziek overal om je heen, de kermis komt weer naar Aalsmeer! Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 maart kan genoten worden van ritjes in de achtbaan en de draaimolen, gegriezeld worden in het spookhuis, prijzen gewonnen worden met touwtje trekken of ballen gooien en onder andere en gokje gewaagd worden bij de grijpmachines. De kermis wordt als vanouds gehouden op het parkeerterrein aan de Dreef in de Hornmeer. Woensdag is euro dag en in het weekend vinden extra activiteiten plaats. Eerst echter dit weekend, er is weer alles te doen.

Terug naar overzicht
Portfolio Categories: Evenementen

EkoTown is hét eerste biologische lifestyle festival van Nederland.
Op 21 & 22 juni kun je in het Amsterdamse Bos twee dagen kennis en ideeën delen op het gebied van een gezonde biologische lifestyle.

In dit bijzondere pop-up dorp vind je verschillende Plaza’s. Jij kunt als bezoeker onbeperkt meedoen aan alle activiteiten! yoga- en bootcamplessen zijn een geweldige manier om jouw dag in het dorp te beginnen. Bezoek een debat of lezing over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten voor nieuwe inspiratie in SprekersPlaza. In ProefPlaza ontmoet je de mensen achter de producten en ontdek je nieuwe heerlijke gerechten. Geniet samen van de unplugged optredens in MuziekPlaza. Hier staan zowel singer songwriters als gevestigde namen.

Terug naar overzicht
Portfolio Categories: Evenementen

Het is weer voorbij; maar wat hebben we met zijn allen genoten van het WK hockey.

In het Kyocera Stadion, op het Plein in Den Haag, op HGC of gewoon thuis voor de buis. De Oranje dames wereldkampioen en de Oranje heren onder leiding van ...ons Paul van Ass en met onze Heren 1 captain Floris van der Linden in de gelederen naar een tweede plaats. Gefeliciteerd namens Homan. Veel, aantrekkelijk, boeiend hockey en een fantastische sfeer.