Veghel kermis 18 tot en met 23 september

Veghel krijgt dit jaar een super kermis. Tenminste dat belooft kermisorganisator René Duursma van Duursma Kermisorganisatie BV. Tussen de vijftig en zestig kermisattracties krijgen van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 september een plekje op het Stadhuisplein, Meijerijplein en de Markt.  Een soortgelijke attractie als de Xfactory, die vorig jaar in Veghel stond, keert ook nu terug

Aan het einde van het kermisseizoen is het voor een kermisorganisator geen gemakkelijke opgaaf om nog een spectaculaire en spraakmakende kermis aan het publiek te presenteren. Alle nieuwe attracties hebben namelijk hun vuurdoop al gehad en zijn op regionale kermissen als Tilburg, Oss en Best uitgebreid getest. Toch denkt René Duursma er in te zijn geslaagd om voor Veghel een zeer aantrekkelijke kermis samen te stellen. “Het wordt zelfs een super kermis”, laat de organisator in de woensdageditie van Stadskrant Veghel weten. De attractielijst meldt inderdaad een aantal grote namen zoals de achtbaan Wilde Muis, Magic en de Fun Factory.

Impact

“Nieuw is de Impact”, vertelt Duursma. “Deze zaak is te vergelijken met de Xfactory die vorig jaar op de Markt, tegenover de Lambertuskerk, stond.” Splinternieuw – óók voor de regio – is de nieuwe Break Dance van exploitant Hoefnagels. “Het bijzondere aan deze attractie is dat ze beschikt over een achterwand”, licht de kermisorganisator toe. “Zeer succesvol en gewild in Veghel is de Booster. Deze keert dan ook terug op de hoek van het Meijerijplein, tegenover de Blokker”, verzekert Duursma. Verder meldt de deelnemerslijst een autoscooter, vliegend tapijt, het funhouse Kings Circus, doolhof, spookhuis, polyp en simulator. Traditiegetrouw is er in Veghel veel aandacht voor de kinderen. Voor hen staan er draaimolens opgesteld, een babyflug, funny cars, rups en de buggy’s.

Bron: http://www.evenementenveghel.nl

 

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.