Voorjaarskermis Purmerend vanaf 8 mei

PURMEREND – De attracties voor de voorjaarskermis zijn bekend. De jaarlijkse kermis is dit jaar van vrijdag 8 tot en met zondag 17 mei. De editie van 2015 belooft weer een mooie kermis te worden met spectaculaire attracties. De kermis staat in het centrum, op de volgende locaties: Koemarkt, Kalversteeg, Plantsoenstraat, Looiersplein, Achterdijk, Doeletuin en Gedempte Where.

Op de kermis staan ruim 50 attracties, met voor iedere doelgroep voldoende aanbod. Zo zijn er primeurs te vinden zoals de Jumbo Carrousel, maar ook attracties die nieuw zijn voor Purmerend of lange tijd niet in Purmerend hebben gestaan. Dat geldt voor de Rock It, Haunted Castle, Fun Circus, Reuzenrad, Happy Spider, Break Dance en Fun House.

Ook de behendigheidsspelen zijn voldoende vertegenwoordigd met Rollo, Euroball, Derby en de vertrouwde Schietsalon, Jackpot of Eendjesvangen. In de categorie consumptiezaken is, naast de vertrouwde Oliebollen, Suikerspin en Poffertjes, Sweet Chocolate van de partij. Voor de kleintjes is voldoende vermaak zoals Reis door Toverland, Mega Slide, Bugs and Bees, Kinder Octopussy en Waterballen. Dit jaar staat er ook een oude nostalgische rupsbaan, de Butterfly. Kortom, er is voldoende keuze dit jaar.

De aankomende periode voert de gemeente overleg met de veiligheidspartners, Stichting Koemarkt en Vereniging Purmerendse Centrum Ondernemers. Dit om van de kermis weer een geslaagd evenement te maken. De kermis in Purmerend is een van de grootste in de regio.

 

Bron:www.dichtbij.nl

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.