Tijdelijke stroom

Alles op het gebied van tijdelijke stroom. Aggregaten, verdeelkasten, bekabeling en ander verhuurmateriaal. Voor elke gelegenheid hebben wij voor u een passende oplossing in het assortiment.

Meer over tijdelijke stroom

Themaverlichting

Voor Kerst- en themaverlichting in winkelgebieden zijn we al jaren de grootste speler in het land. Ons eerste ornament werd al opgehangen in 1937! Méér bezoekers in je winkelgebied met slimme sfeerverlichting.

Meer over sfeerverlichting

Kermissen

Een kermis organiseren vraagt om kennis, onafhankelijkheid en een moderne aanpak. Wij organiseren kermissen in heel Nederland. Met de techniek van nu garanderen we ouderwetse gezelligheid.

Meer over kermissen

Solar

Met hoogwaardige zonnepanelen betekent alle zon direct een besparing op de energierekening. Ga naar het aanvraagformulier! Het rendement houdt u bij via de app. Voor particulieren en bedrijven.

Meer over Solar

Kerstverlichting.nl

Kerstverlichting.nl is dé site van Homan voor particulieren met sfeerverlichting voor de feestdagen. Speciaal geselecteerd op kwaliteit en unieke eigenschappen door de experts in feest- en kerstverlichting.

Meer over kerstverlichting

Netovername

Voor de meest uiteenlopende gelegenheden kunnen onze materialen en installaties worden ingezet. Alles op het gebied van stroom. Voor korte tijd, maar ook voor langere, vaste periodes hebben wij oplossingen.

Meer over netovername