Voor ieder wat wils

Een aggregaat is de meest eenvoudige manier om daar stroom te realiseren waar het normaal gesproken niet is. In het aggregaat, ook wel generator genoemd, zit een verdeelkast. Van hieruit kunnen we de stroom de diverse richtingen op verdelen en voor diverse doeleinden. Voor iedere wens hebben we het juiste type/model.

Als je apparatuur op stroomvoorziening wilt aansluiten, zal je hiervoor stroomkabels en een verdeelkast nodig hebben.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten stroomkabels en verdeelkasten. Als je veel en lange kabels nodig hebt, kan het een goed idee zijn om naast je benodigde vermogenskabels ook een kabelhaspel en verlengsnoer te huren. Met een kabelhaspel kun je makkelijk en snel je kabels uit- en oprollen en met het verlengsnoer kun je er op vertrouwen dat je kabels niet te kort zullen zijn. Je kunt alle kabels in verschillende lengtes huren, dus bedenk goed hoe lang jouw kabels moeten zijn. Als je bijvoorbeeld een groot evenement organiseert, heb je misschien langere kabels nodig dan voor een grote verbouwklus binnenshuis.

Ook is het goed om je apparatuur op een verdeelkast aan te sluiten, die de stroom vanaf je generator of andere stroomvoorziening onder controle houdt om kortsluiting te voorkomen.

Plaatsing

Natuurlijk moet Homan als één van de eerste op het evenemententerrein aanwezig zijn. Nog voordat de eerste attracties staan is Homan al bezig met het aanleggen van het juiste stroomnetwerk en het plaatsen van de aggregaten. Pas als alles is aangesloten en prima werkt, zit het werk erop.

Demontage

Vanzelfsprekend moeten wij deze tijdelijke (stroom)voorziening ook weer weghalen. Het weghalen van de kabels en verdeelkasten kan meestal pas beginnen als iedereen klaar is. En zoals er van ons verwacht mag worden verlaten wij met de aggregaten als laatste, om de locatie weer achter te laten zoals het was toen wij aankwamen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze specialisten staan voor u klaar