Winkelstraten

In uw winkelstraten zorgt feestverlichting voor extra sfeer tijdens de wintermaanden. En juist die sfeervolle uitstraling van uw winkelstraat zorgt voor extra bezoekers en klanten.

Bekijk winkelstraten

Winkelcentra

Ook in winkelcentra zorgt feestverlichting voor extra sfeer in de donkere dagen. En juist die sfeervolle uitstraling van uw winkelcentrum zorgt voor extra bezoekers en klanten.

Bekijk winkelcentra

Thema-decoratie

Thema-decoratie in uw winkelgebied zorgt voor meer bezoekers en meer klanten. En dat kan het hele jaar door, in elk seizoen of bij elke speciale gelegenheid.

Thema-decoratie

Kerst- en themaverlichting

Altijd de eerste met de nieuwste ontwikkelingen

Homan is een trendsetter. Altijd zijn we de eerste met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Of het nu gaat om het op afstand schakelen van de verlichting, het gebruik van de nieuwste materialen, de laatste ontwerpen, we lopen altijd voorop ! Al diverse jaren maken we alweer gebruik van de volgende generatie materialen, led verlichting. Met deze led feestverlichting versieren we inmiddels talloze straten en winkelcentra. Het aanbrengen van professionele kerstverlichting is voor ons een dagtaak.

We nemen de complete zorg uit handen

Naast verhuur en verkoop van feestverlichting zorgen wij ook voor de installatie en het onderhoud. Tevens zijn de verwijdering en zelfs de opslag bij ons in goede handen.

Voor onze klanten nemen we de complete zorg uit handen. Van het ontwerpen van een ornament, het fabriceren, het monteren, het demonteren, het opslaan, alles is bij ons in vertrouwde handen. Feestverlichting huren of kopen kan allebei. Sfeerverlichting voor in bomen, dorpscentra, tuinen, winkelstraten, winkelcentra wij zijn er professioneel mee bezig.

Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde projecten

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart, een vestingstad met een Romeins verleden en een echte boerenmarktstad. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten, waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. Een stad waar een uniek en open landschap samengaat met een eigentijds en historisch stadshart. Fijne sfeer …

Kerstverlichting in Weesp

Kerstverlichting in Weesp Sinds 2022 is Weesp onderdeel van Amsterdam. Als vestingstad zijn er veel historische monumenten en mooie fiets- en vaarroutes te vinden.  Historische stad tussen bruggen en kerken Weesp heeft een gezellig en bruisend centrum. De historische stad ligt tussen prachtige bruggen en oude kerken. Een stadswandeling is daarom zeker een aanrader!  Bijna 35.000 …

Kerstverlichting in Gorinchem

Kerstverlichting in Gorinchem Gorinchem is door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. De deskundige jury gaf hiervoor de volgende motivatie:  “Gorinchem is beeldschoon gelegen op de plek waar de Linge uitmondt in de Merwede. Schitterend bewaard gebleven zijn de wallen: een groen lint om de stad met knoeperds van kastanjes en platanen …

Meer dan 85 jaar ervaring

Op het gebied van kerst- en themaverlichting zijn we al jaren de grootste speler in het land. Ons eerste ornament werd al opgehangen in 1937 ! In die tijd was er zelfs nauwelijks straatverlichting, laat staan sfeer verlichting. Daar kwam snel verandering is. Uiteraard hebben we jaren feestverlichting opgehangen met gloeilampen, maar dat is inmiddels verleden tijd. In 1983 ging vader Piet naar China om de eerste lichtslang laten maken. Hij is werkelijk met een tuinslang en kerstlampjes die kant op gegaan, enige maanden later arriveerde hier de eerst licht slang. Dat is ook wat onze klanten van ons verwachten. Homan is een trendsetter. Altijd zijn we de eerste met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Of het nu gaat om het op afstand schakelen van de verlichting, het gebruik van de nieuwste materialen, de laatste ontwerpen, we lopen altijd voorop!

Altijd een ontwerp op maat

U kunt kiezen voor tal van ontwerpen: ornamenten die wij op voorraad hebben of juist een uniek ontwerp op maat. We ontwerpen en produceren alle feestverlichting zelf en gebruiken daarvoor de nieuwste technieken.

Verlichting met bezoekerstellers of muziek!

Bezoekersdata geven input die je kunt gebruiken om je te onderscheiden van de concurrentie. Als winkeleigenaar krijg je bijvoorbeeld inzicht in: hoelang iemand in je winkel blijft, de route die mensen bewandelen en waar producten het beste geplaatst kunnen worden. Daarnaast leer je onder andere begrijpen of mensen in jouw winkel meer geneigd zijn uit te geven op een bepaalde dag of tijdstip. Als je een winkelcentrum hebt dan krijg je inzicht in de druktepatronen, de prestaties van de winkels, de impact van nieuwe winkels, de impact van evenementen, hoe er door het winkelcentrum bewogen wordt en meer.

Wij hebben in de loop der jaren een systeem ontwikkeld waarmee we in combinatie met de feestverlichting ook de achtergrondmuziek in uw omgeving kunnen regelen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ook volledig ontzorgt worden. Van het ontwerpen van een ornament, het fabriceren, het monteren, het demonteren, het opslaan, alles is bij ons in vertrouwde handen. Al sinds 1937!