Stroomvoorziening op kermissen

Bij Homan Kermis kiezen we voor duurzaamheid op kermissen. Daarom plaatsen wij, waar mogelijk, groene aggregaten in plaats van conventionele aggregaten.

Bekijk stroomvoorziening op kermissen

Organisatie van kermissen

Door jarenlange ervaring weten wij wat nodig is bij de organisatie van kermissen. Van de werving van exploitanten en attracties die passen bij de bezoekers tot de opbouw van de kermis.

Bekijk organisatie van kermissen

Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde kermissen

Kermis Uden: één van de grootste kermissen van Nederland

Mega Kermis Uden is één van de grootste en meest vooraanstaande kermissen van Nederland en met dit jaar ook nog eens de grootste kinder- en familiekermis erbij. Verspreid over 4 pleinen en het Bevrijdingspark staat er vermaak voor jong en oud. Verschillende draaimolens, het Reuzenrad, spelletjes, entertainment en de typische kermishapjes zoals de suikerspinnen, churros, oliebollen, …

Kermis op de Dam in Amsterdam

Midden op de prachtige Dam in het centrum van Amsterdam vond vroeger tweemaal per jaar een gezellige kermis plaats. Voor jong en oud waren er bijzondere attracties. Er was bijvoorbeeld een reuzenrad waarin je de binnenstad van Amsterdam vanaf grote hoogte kon zien. Er waren behendigheidsspellen en kinderattracties, maar ook grotere attracties zoals Breakdance, Booster …

Opbouw kermis in Leiden

De kermis in Leiden is één van de oudste onderdelen van de 3 oktoberfeesten. Een grote kermis die op de vertrouwde locaties van Leiden staat. Als een lint slingert de kermis door het centrum. De locaties zijn het Stationsplein, Stationsweg, Steenstraat, Beestenmarkt, Blauwpoortsbrug, Nieuwe Beestenmarkt, rondom molen De Valk, Lammermarkt, Tweede Binnenvestgracht en het Schuttersveld.  …

De kermisspecialist voor organisaties, gemeentes en exploitanten

Homan Kermis is onderdeel van Homan, een begrip in de markt van tijdelijke stroomvoorziening. Al sinds 1937 zorgen wij dat er voldoende stroom is op plekken waar het stroomverbruik tijdelijk te groot is. Van kermissen tot braderieën met Koningsdag of grootschalige evenementen zoals Parkpop. Met moderne technologie zoals stille aggregaten en groene aggregaten maken wij attracties en optredens mogelijk.

Onze jarenlange ervaring bij de opbouw, het aanpassen op de complexe opstellingen van attracties en de samenwerking met exploitanten heeft ons tot de professionele partner gemaakt waar organisaties, gemeentes en de exploitanten zelf op kunnen vertrouwen.

Weten wat wij voor uw kermis kunnen betekenen?

Wilt u een kermis organiseren in uw gemeente? Of bent u zelf kermisexploitant en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de kermisspecialist van Nederland voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.