Kermis Uden: één van de grootste kermissen van Nederland

Geplaatst op 19 juli 2023

Mega Kermis Uden is één van de grootste en meest vooraanstaande kermissen van Nederland en met dit jaar ook nog eens de grootste kinder- en familiekermis erbij. Verspreid over 4 pleinen en het Bevrijdingspark staat er vermaak voor jong en oud. Verschillende draaimolens, het Reuzenrad, spelletjes, entertainment en de typische kermishapjes zoals de suikerspinnen, churros, oliebollen, wafels en nog veel meer!

Top Spin Fresh voor het eerst te beleven in Nederland!

Top Spin Fresh is de grootste schommelbank van Europa en staat op de Mega Kermis Uden! Deze unieke attractie is een grote bank die met enorme snelheden en hoge G krachten loopings maakt. Top Spin Fresh is voor het eerst te beleven in Nederland.

Ruim 40 personen nemen plaats in de grote bank. De schommel gaat rondjes draaien, steeds sneller en sneller, de bank begint te schommelen en door de hoge snelheid maakt hij natuurlijke loopings. Flinke G krachten en vrije vliegtijd zijn te voelen. Als extra toevoeging heeft de attractie ook een waterorgel. De bezoekers worden tijdens de sensationele kermisrit hierdoor af en toe wat afgekoeld.

Tijdelijke stroomvoorziening van Homan

Van het Europarad en de Entertainer tot de botsauto’s en de Top Spin: onze stroomvoorzieningen geven de kermis in Uden deze week alle benodigde energie! Ons team werkte had aan de opbouw van deze enorme kermis in Noord-Brabant. Zodat alle kermisliefhebbers veilig kunnen feesten en genieten van dit spektakel! Tussen alle stroomvoorzieningen en attracties door spot je ook een kachel die ervoor zorgt dat één van de attracties beter draait. Had jij ‘m al gezien?

Groene kermissen in Nederland

Homan Kermis is verantwoordelijk voor de stroomvoorziening op veel kermissen in Nederland. Als de groene installateur van Nederland streeft Homan ernaar om waar mogelijk groene aggregaten te plaatsen op de kermis. Zo draagt Homan een steentje bij aan stikstofreductie en duurzame kermissen in Nederland. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde projecten

Kermis op de Dam in Amsterdam

Midden op de prachtige Dam in het centrum van Amsterdam vond vroeger tweemaal per jaar een gezellige kermis plaats. Voor jong en oud waren er bijzondere attracties. Er was bijvoorbeeld een reuzenrad waarin je de binnenstad van Amsterdam vanaf grote hoogte kon zien. Er waren behendigheidsspellen en kinderattracties, maar ook grotere attracties zoals Breakdance, Booster …

Opbouw kermis in Leiden

De kermis in Leiden is één van de oudste onderdelen van de 3 oktoberfeesten. Een grote kermis die op de vertrouwde locaties van Leiden staat. Als een lint slingert de kermis door het centrum. De locaties zijn het Stationsplein, Stationsweg, Steenstraat, Beestenmarkt, Blauwpoortsbrug, Nieuwe Beestenmarkt, rondom molen De Valk, Lammermarkt, Tweede Binnenvestgracht en het Schuttersveld.  …

Tilburg: de grootse kermis in de Benelux

De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De Tilburgse Kermis is de grootse én gezelligste kermis van de Benelux! Met vaak nieuwe attracties, maar ook een nostalgisch …