Zonnepanelen

Al geruime tijd houden wij ons bij Homan Solar bezig met het ontwerpen en aanleggen van zonnepaneelinstallaties in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omgeving.

.

Bekijk zonnepanelen

Laadpalen

Steeds meer Nederlanders rijden elektrisch. Een goede ontwikkeling, want het is duurzaam én financieel aantrekkelijk. Zeker met een eigen laadpaal voor de deur.

Bekijk laadpalen

Accu’s

Naast zonnepanelen is er steeds meer vraag naar hybride systemen en (voorbereiding op) thuisbatterij opslag. Lees meer over de mogelijkheden op het gebied van accu’s.

Bekijk accu’s

Meer dan 85 jaar specialist in elektrotechnische installaties

Homan Solar is onderdeel van Homan BV. Het bekende en vertrouwde elektrotechnisch bureau uit Mijdrecht. Met alle technische kennis van elektrotechniek in huis, de materialen, hoogwerkers en gecertificeerde medewerkers zonder hoogtevrees waren we eigenlijk allang klaar om zonnepanelen te installeren. En dat is nu precies wat we doen. Netjes werken en keurig opleveren volgens de wettelijk normen is de standaard. Zonder vervelende verrassingen achteraf. Daar profiteert u als klant van!

Bespaar op uw energierekening

Zonnepanelen zijn een verstandige keus. Natuurlijk draagt het bij aan het klimaat en een beter milieu. Bovendien is het interessant voor uw portemonnee. Zodra de zon schijnt, gebruikt u de energie die uw panelen opwekken. Zo bespaart u op de energierekening en verdient u uw zonnepanelen in enkele jaren weer terug.

Salderingsregeling

Voor particulieren en mkb-bedrijven met zonnepanelen op het dak geldt de salderingsregeling. Deze regeling maakt het mogelijk dat de stroom die met de zonnepanelen wordt opgewekt en wordt teruggeleverd aan het net, afgetrokken wordt van het eigen energieverbruik. Wekt u dus meer energie op dan u verbruikt, dan wordt dat in mindering gebracht op de energierekening. Hiervoor is een slimme meter of een andere meter noodzakelijk die de levering en teruglevering afzonderlijk kan meten. Lees ons blogartikel over de stand van zaken ten aanzien van de salderingsregeling.

Altijd de nieuwste ontwikkelingen

Homan Solar installeert zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Zo willen we bijdragen aan een steeds duurzamere omgeving. Daarvoor hebben we natuurlijk zelf ook zonnepanelen op ons pand maar we zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in deze markt.

Weten wat Homan Solar voor u kan betekenen?

Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Vraag ons naar de mogelijkheden.