Zonnepanelen

Sinds 2020 houden wij ons met Homan Solar bezig met het ontwerpen en aanleggen van zonnepaneelinstallaties bij zowel particuliere daken als op commerciële daken.

Bekijk zonnepanelen

Laadpalen

Er zijn steeds meer laadpalen te zien. Elektrisch rijden is de toekomst van mobiliteit. Ben jij op zoek naar een laadpunt, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Bekijk laadpalen

Accu’s

Naast zonnepanelen is er steeds meer vraag naar hybride systemen en (voorbereiding op) thuisbatterij opslag. Lees meer over de mogelijkheden op het gebied van accu’s.

Bekijk accu’s

Onderdeel van Homan, toonaangevend in elektriciteitsvoorziening

Homan Solar is onderdeel van Homan BV. Het bekende en vertrouwde elektrotechnisch bureau uit Mijdrecht. In 2020 is Homan Solar gestart. Met alle technische kennis van elektrotechniek in huis, de materialen, hoogwerkers en medewerkers zonder hoogtevrees waren we eigenlijk al lang klaar om ook zonnepanelen te installeren. En dat is nu dus ook precies wat we doen. Alle medewerkers hebben veel ervaring opgedaan, onder andere bij hun eigen huis. Netjes werken en het goed en keurig afleveren is dus vanaf het begin de standaard. En daar profiteert u als klant van!

Voor uw huis en bedrijf financieel aantrekkelijk

Zonnepanelen zijn een verstandige keus. Natuurlijk draagt het bij aan het klimaat en een beter milieu. Maar het is ook interessant voor uw portemonnee. Zodra de zon schijnt, gebruikt u de energie die uw panelen opwekken. Zo bespaart u op de energierekening en verdient u uw zonnepanelen in enkele jaren weer terug.

Salderingsregeling

Voor particulieren en mkb-bedrijven met zonnepanelen op het dak geldt de salderingsregeling. Deze regeling maakt het mogelijk dat de stroom die met de zonnepanelen wordt opgewekt en wordt teruggeleverd aan het net, afgetrokken wordt van het eigen energieverbruik. Wekt u dus meer energie op dan u verbruikt, dan wordt dat in mindering gebracht op de energierekening. Hiervoor is wel een slimme meter of een andere meter noodzakelijk die de levering en teruglevering afzonderlijk kan meten. Heeft u die meter nog niet? Dan kunnen wij die voor u verzorgen.

Verduurzaam uw huis of bedrijf met Homan Solar

Homan Solar installeert zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Zo willen we bijdragen aan een steeds duurzamer omgeving. Daarvoor hebben we natuurlijk zelf ook zonnepanelen op ons pand maar we zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in deze markt.

Weten wat Homan Solar voor u kan betekenen?

Wilt u meer informatie over zonnepanelen bij u thuis of op de zaak? Vraag ons naar de mogelijkheden.