Homan Elektrotechniek voldoet aan de volgende normeringen

NEN 1010-7 normering

NEN 1010 is de norm voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties. De elektrotechnische installatiebranche kan er niet omheen. Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties is NEN 1010 al jaren dé norm. Ook het uitbreiden en aanpassen van installaties valt hieronder. NEN 1010 wordt daarnaast gebruikt voor controles en inspecties bij oplevering van projecten. 

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken ze technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Ze vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis. De leden van Techniek Nederland ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

InstallQ

InstallQ is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. De onafhankelijke stichting heeft in de markt een breed draagvlak, zoals onder installatiebedrijven, opdrachtgevers en overheid. Van een aantal verplichte certificeringen is InstallQ door de overheid aangewezen als schemabeheerder.

Vereniging van Evenementenmakers

De vereniging van evenementenmakers is eind 2000 opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de publieksevenementenbranche. De VVEM vertegenwoordigt zo’n 100 bedrijven uit verschillende hoeken van de evenementenbranche. Homan maakt zich binnen de evenementenbranche hard voor de veiligheid en duurzaamheid van evenementen.

Medewerkers die VCA-Vol gediplomeerd zijn

Met een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) laat je zien dat je basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat je deze kennis kunt toepassen in het belang van jezelf en de mensen aan wie je leidinggeeft.

MVO Nederland

Het bedrijven-netwerk van duurzame ondernemers

Veiligheid bij elektrotechnisch bureau Homan

NEN 1010-7

Techniek Nederland

InstallQ

Vereniging van Evenementenmakers

Medewerkers die VCA-Vol gediplomeerd zijn

MVO Nederland

Homan investeert in veiligheid