Netcongestie? Wij helpen u met stroommanagement

Met Homan Stroommanagement zorgen we voor een optimalisatie van uw energiegebruik.  Dit doen we door nauwkeurige monitoring en het proactief managen van uw energieverbruik om ervoor te zorgen dat u uw gecontracteerde capaciteit volledig benut zonder te onder- of overgebruiken. Dit kan niet alleen financiële besparingen opleveren doordat u boetes voor ondergebruik vermijdt, maar ook zekerheid bieden dat u altijd genoeg capaciteit heeft voor uw bedrijfsvoering, zelfs tijdens piekbelastingen.

Onze elektromonteurs zijn gecertificeerd en vakkundig. Bovendien heeft Homan al meer dan 85 jaar ervaring in elektrotechnische installaties. Zo bent u zeker van een veilige en professionele installatie.

Heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. U kunt ook direct het aanvraagformulier voor netovername invullen!

Nooit zonder stroom

Met het Homan Stroommanagement pakket zit u nooit zonder de broodnodige elektriciteit. Zo garanderen we dat uw bedrijfsvoering gewoon door kan gaan!

Onder andere dankzij onze betrouwbare aggregaten bent u gegarandeerd van voldoende energie!

Wat betekent netcongestie voor uw bedrijf?

Veel bedrijven ondervinden hinder van netcongestie. Bijvoorbeeld: je wilt uitbreiden, maar krijgt geen grotere aansluiting op het energienet. Je bent daarom beperkt in mogelijkheden om je bedrijfsactiviteiten te laten groeien.

Je wilt je bedrijfsdak volleggen met zonnepanelen. Maar je krijgt nu vaak geen toestemming van je gemeente en netbeheerder op opgewekte energie terug te leveren aan het net. En dat zet je business case voor jouw duurzame energieproject onder druk.

Wil je jouw wagenpark elektrisch maken, dan is de kans groot dat je geen laadpunten mag aansluiten.

En is jouw duurzame energiecentrale wel al aangesloten? Dan kan het zijn dat deze wordt uitgeschakeld als ze te veel produceren.

Hoewel bedrijven met zonnedaken vaak energie overhouden, zien we dat er landelijk gezien juist veel te weinig groene stroom beschikbaar is. Dus we kunnen het ons eigenlijk helemaal niet permitteren om bestaande duurzame energiecentrales uit te moeten zetten of nieuwe projecten stil te leggen.

We vertellen u graag meer! Neem contact met ons op!