Aggregaten

Al sinds 1937 is Homan een begrip op het gebied van aggregaten. Voor de meest uiteenlopende doeleinden kunt u bij ons een aggregaat huren. Ga naar de Aggregaat calculator!

Bekijk aggregaten

Verdeelkasten

Naast aggregaten leveren we ook de bijbehorende verdeelkasten en bekabeling.

Bekijk verdeelkasten & bekabeling

Divers verhuurmateriaal

Heeft u naast tijdelijke stroom nog andere zaken nodig? Denk aan drempels, brandblussers, verlichting, nooduitgang en prikkabels.

Bekijk divers verhuurmateriaal

Altijd energie met tijdelijke stroomvoorziening

De evenementen van tegenwoordig kunnen niet meer zonder elektriciteit. Homan Elektrotechniek zorgt ervoor dat elk evenement, van groot tot klein, voorzien wordt van een gedegen en veilige, tijdelijke stroomvoorziening. Of het nu gaat om een culinair- of sportevenement. Met onze jarenlange kennis en expertise zorgen wij ervoor dat uw evenement van stroom wordt voorzien.

Voor de meest uiteenlopende doeleinden kunnen onze materialen voor tijdelijke stroomvoorziening worden ingezet. Denk aan gepland onderhoud van uw energieleverancier, waardoor u van te voren weet dat u zonder stroom komt te zitten. Dat hoeft in deze tijd niet meer, met slechts 1 belletje zorgen wij ervoor dat uw bedrijf gewoon door draait. Zo zijn er legio redenen om een aggregaat te huren, want zonder stroom zitten is geen optie. De enige die tijdens het evenement zonder spanning blijft, bent u. Maak er dus wat moois van!

Ga naar onze Aggregaat calculator en reken uit welk aggregaat het beste past bij uw vraag op het gebied van tijdelijke stroomvoorziening.

Minder CO2 uitstoot

We maken gebruik van de duurzame HVO50 brandstof. Hierdoor is de CO2-uitstoot van ons wagen- en aggregatenpark enorm gereduceerd. Lees hier meer over deze duurzame brandstof.

Alle voordelen op een rijtje

Keuze uit meer dan 10 soorten aggregaten

Aggregaten van 50 KVA tot 650 KVA.

Aggregaten zijn uitgerust met systemen voor brandstofbesparing

Al onze monteurs zijn VCA vol gediplomeerd

24 uur per dag bereikbaar! Ook voor calamiteiten

Meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van aggregaten

Onze 250 kVA aggregaten zijn bewezen de stilste van Nederland

Lease van aggregaten ook mogelijk

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze specialisten staan voor u klaar