Innovatie bij organisatie van kermissen

Net als dat wij ons voortdurend ontwikkelen, zien we ook veel mogelijkheden voor innovatie en verbetering op de kermis. Zoals bijvoorbeeld met de techniek en in duurzaamheid. Maar ook in de opzet van een locatie, de afhandeling van de administratie of het betrekken van bezoekers bij de kermis. Als Homan Kermis zullen we ons inzetten om deze ontwikkelingen ook door te voeren bij elke kermis die wij organiseren.

One-stop-shop voor kermissen

Al jaren verzorgen wij de stroominstallaties op kermissen. Wij weten wat nodig is en zien hoe het anders en beter kan. Vanaf de werving van exploitanten en attracties die passen bij de locale bezoekers tot en met het opzetten van de kermis. Én het achteraf weer netjes achterlaten van het kermisterrein.

Eén aanspreekpunt

Met Homan Kermis heeft u bij de organisatie van kermissen een one-stop-shop voor de kermis in uw gemeente. Wij regelen alles voor uw kermis. U heeft dus één aanspreekpunt voor al uw vragen, feedback, last-minute wijzigingen. Ook als er iets niet goed verloopt staan wij voor u klaar!

Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde kermissen

Kermis Uden: één van de grootste kermissen van Nederland

Mega Kermis Uden is één van de grootste en meest vooraanstaande kermissen van Nederland en met dit jaar ook nog eens de grootste kinder- en familiekermis erbij. Verspreid over 4 pleinen en het Bevrijdingspark staat er vermaak voor jong en oud. Verschillende draaimolens, het Reuzenrad, spelletjes, entertainment en de typische kermishapjes zoals de suikerspinnen, churros, oliebollen, …

Kermis op de Dam in Amsterdam

Midden op de prachtige Dam in het centrum van Amsterdam vond vroeger tweemaal per jaar een gezellige kermis plaats. Voor jong en oud waren er bijzondere attracties. Er was bijvoorbeeld een reuzenrad waarin je de binnenstad van Amsterdam vanaf grote hoogte kon zien. Er waren behendigheidsspellen en kinderattracties, maar ook grotere attracties zoals Breakdance, Booster …

Opbouw kermis in Leiden

De kermis in Leiden is één van de oudste onderdelen van de 3 oktoberfeesten. Een grote kermis die op de vertrouwde locaties van Leiden staat. Als een lint slingert de kermis door het centrum. De locaties zijn het Stationsplein, Stationsweg, Steenstraat, Beestenmarkt, Blauwpoortsbrug, Nieuwe Beestenmarkt, rondom molen De Valk, Lammermarkt, Tweede Binnenvestgracht en het Schuttersveld.  …

De professionele partner voor organisaties, gemeentes en exploitanten

Homan Kermis is onderdeel van Homan, een begrip in de markt van tijdelijke stroomvoorziening. Al sinds 1937 zorgen wij dat er voldoende stroom is op plekken waar het stroomverbruik tijdelijk te groot is. Van kermissen tot braderieën met Koningsdag of grootschalige evenementen zoals Parkpop. Met moderne technologie zoals stille aggregaten en groene aggregaten maken wij attracties en optredens mogelijk.

Onze jarenlange ervaring bij de opbouw, het aanpassen op de complexe opstellingen van attracties en de samenwerking met exploitanten heeft ons tot de professionele partner gemaakt waar organisaties, gemeentes en de exploitanten zelf op kunnen vertrouwen.

Meer weten over de organisatie van kermissen in uw gemeente?

Wilt u een kermis organiseren in uw gemeente? Of bent u zelf kermisexploitant en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.