Techniek is de toekomst

Innovatie en duurzaamheid is belangrijk bij Homan, want ook wij zijn onderdeel van de toekomst. Met klimaatdoelstellingen, de energietransitie en verduurzaming van transport staan we met elkaar voor grote uitdagingen. Uitdagingen die we niet uit de weg gaan, maar liever in een stroomversnelling brengen!

Iedereen is welkom bij Homan

Bij Homan vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen. Daarom werken we voor iedereen met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dat betekent dat we voor al onze medewerkers apart doelen stellen. Voor ieder op z’n eigen niveau. Dat geeft jou de kans om (vak)kennis op te doen, je talent te laten spreken, om te groeien! Dus ben jij op zoek naar een bijbaan, stage, nieuwe baan of toe aan een nieuwe carrière in de elektrotechniek? Bij Homan ben je welkom! Bekijk onze vacatures op onze werken bij website.

Certificeringen

Wij werken met stroom. Dus dat moet veilig! Veilig voor onze klanten én voor onze mensen. Daarom zijn al onze monteurs volledig gecertificeerd volgens de volgende normeringen:

Wij zijn lid van de Vereniging van Evenementenmakers en maken ons binnen de evenementenbranche hard voor de veiligheid en duurzaamheid van evenementen.

Lees meer over onze certificeringen!