Website vol met kerstverlichting en meer!

Ons enthousiaste team van kerstverlichting.nl is het hele jaar in de kerststemming en staat voor u klaar voor vragen. We beschikken over een ruim assortiment:

LED Kaarsen

Op zoek naar dinerkaarsenkaarsensets of losse LED kaarsen? Bij Kerstverlichting.nl hebben we het grootste assortiment LED kaarsen, gemaakt van bijenwas en met bewegende vlam. De kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden zijn. Tegen de scherpste prijs en beste kwaliteit!

Bekijk alle LED Kaarsen

Pop-up kerstbomen

Vind je het elk jaar weer moeilijk om de perfecte kerstboom te vinden en om hem zo mooi mogelijk op te tuigen? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor: de pop up kerstboom!  De pop up kerstbomen zijn inclusief verseringen. Zo hoef je hem alleen maar uit de doos te halen en hij staat!

Bekijk alle pop-up kerstbomen

Kerstverlichting

We hebben bijvoorbeeld kerstverlichting beschikbaar dat om boomstammen heen kan. Dat creëert een supergezellige sfeer buiten! Zo kan je ze zelf heel simpel installeren en eventueel verlengen met een extra set kerstverlichting.  In diverse soorten en maten beschikbaar.

Bekijk alle kerstverlichting

IJspegelverlichting

IJspegelverlichting is een van de populairste kerstverlichtingen. Wil je je gevel op een makkelijke manier verlichten met een mooi eindresultaat? Dan is de ijspegelverlichting de perfecte verlichting voor jou! Verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Neem snel een kijkje bij de ijspegel verlichting!

Bekijk alle ijspegelverlichting

Lichtgordijnen

Ook lichtgordijnen zijn erg populair. Lichtgordijnen kan je gemakkelijk zelf ophangen langs de dakrand, bij de voordeur of langs de ramen van je huis. Lichtgordijnen zijn makkelijk te gebruiken en zorgen voor een gezellige sfeer. Deze lichtgordijnen van LED zijn in meerdere kleuren beschikbaar.

Bekijk alle lichtgordijnen

Kerstaccessoires

Natuurlijk beschikt kerstverlichting.nl over leuke kerstaccessoires. Hier vind je subtiele kerstitems zoals kleine kerstfiguren en lampjes. Daarbij kan je denken aan: een verlichte sneeuwvlok of aan een verlichte kerstster. Er is natuurlijk nog veel meer, dus neem snel een kijkje!

Bekijk alle kerstaccesoires

Guirlandes

Wil je wat meer groen in huis? Bekijk dan eens onze guirlandes. Guirlandes kan je bijvoorbeeld aan de deur ophangen, op tafel neerleggen als decoratie of in de kerstboom gebruiken als versiering.

Bekijk alle guirlandes

Stroomkabels

Kabels nodig voor jouw kerstverlichting? Wij hebben een breed assortiment. Naast losse stekkers verkopen wij ook verlengstukken om meerdere stukken verlichting aan elkaar te koppelen. Bekijk alle kabels op kerstverlichting.nl

Bekijk alle kabels

Heb je vragen of advies nodig? Ons team staat altijd vrijblijvend voor je klaar.