Homan werkt volgens de leidende keurmerken

Werken met stroom is niet zonder risico. Het is van essentieel belang dat electrotechnische installaties op een veilige manier worden uitgevoerd. Voor onze klanten en voor onze medewerkers. Door onze jarenlange praktijkervaring is Homan in staat om iedere opdracht, ongeacht de grootte en complexiteit, tot een veilig einde te brengen. Bovendien is er de nodige theoretische kennis in huis, wat garant staat voor een vakkundige aanpak.

Homan is een echt familiebedrijf dat al ruim 85 jaar staat voor kwaliteit. Van huis uit een elektrotechnisch bureau, uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers als het gaat om elektrotechnische oplossingen.

Homan Elektrotechniek

Voldoet aan de NEN 1010-7 normering

Is UNETO VNI en STERKIN erkend installateur

Heeft medewerkers die VCA-Vol gediplomeerd zijn

Lid van de Vereniging van Evenementenmakers

Homan is lid van de Vereniging van Evenementenmakers en maakt zich binnen de evenementenbranche hard voor de veiligheid en duurzaamheid van evenementen.

Veilig werken

Veilig werken betekent ook vooral open blijven staan voor alle signalen. Wat kunnen we beter doen? Alert blijven en een cultuur creëren waarin we samen verantwoordelijk zijn voor de veiligheid. Homan investeert in professionele bedrijfskleding en biedt alle beschermingsmiddelen aan, zoals verbandtrommels en AED. Veilig werken betekent ook open blijven staan voor alle signalen. Wat kunnen we beter doen? Alert blijven en een cultuur creëren waarin we samen verantwoordelijk zijn voor de veiligheid.

Gezond werken

Homan besteedde op de teamdag aandacht aan fysieke belasting en werkt samen met een fysiotherapeut als er klachten zijn. Er is elke dinsdag en donderdag een sportles voor het personeel. Er wordt gezamenlijk aan een gezonde lunch gewerkt. Alles is dus gericht op veilig en gezond werken. Bij Homan is ook aparte ruimte waar medewerkers even kunnen ontspannen. In het bedrijf is een ruimte waar men even kan pingpongen, op een andere manier creatief kan zijn of gewoon even in je eigen bubbel kan zitten.

Veiligheid bij elektrotechnisch bureau Homan

85 jaar praktijkervaring

Van huis uit een elektrotechnisch bureau

Voldoet aan de NEN 1010-7 normering

UNETO VNI en STERKIN erkend installateur

Medewerkers die VCA-Vol gediplomeerd zijn

Lid van de Vereniging van Evenementenmakers

Gezonde en fitte medewerkers

Homan investeert in veiligheid