Investering verdient zichzelf terug

Met onze hoogwaardige panelen betekent elk straaltje zon voor u direct een besparing op de energierekening. En dat rendement houdt u mooi bij via de handige app. Homan Solar levert en installeert de zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Ook bij u?

Wij hebben vakmanschap, betrouwbaarheid, netjes werken en service hoog in het vaandel staan. En daar profiteert u van als klant! Vraag direct een offerte aan!

UW VOORDELEN

Serieuze besparing op de energiekosten

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis

U draagt bij aan een beter milieu

Uw investering verdient zichzelf terug

De app geeft u direct inzicht in het rendement

Zonnepanelen kiezen

Er zijn zoveel merken en maten zonnepanelen dat u als opdrachtgever al snel door de bomen het bos niet meer kan zien.  Daarnaast kan je nog kiezen tussen glas/glas en glas/folie panelen. En dan bestaat er nog een verschil tussen Monokrystal, Polykristal en Amorf.

Om u vast een zetje in de goede richting te geven hebben wij met de ervaring die we hebben, en de kennis die we steeds blijven ontwikkelen alvast een selectie gemaakt van kwalitatief goede panelen, geproduceerd door bedrijven die groot zijn in de markt en zichzelf de afgelopen jaren hebben bewezen. Wat voor ons van groot belang is, is dat het product betrouwbaar is, goed leverbaar is en de garantievoorwaarden goed zijn.

Wij werken voornamelijk met het merk Jinko Solar.

Hetzelfde geldt voor de aanverwante producten zoals (micro)omvormers en optimizers.

Ook hierin hebben wij een selectie gemaakt van merken die zich hebben bewezen, goed leverbaar zijn en perfecte garantievoorwaarden hebben.

 • SolarEdge
 • Enphase

Zonnepanelen plaatsen

Met zonnepanelen op uw dak profiteert u van duurzame energie en draagt u bij aan een beter milieu.  En deze energiebron verdient zichzelf gemakkelijk terug. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met Homan Solar, dé installateur van zonnepanelen in Midden Nederland. Wij zorgen voor een deskundig advies, snelle offerte, persoonlijk contact en voor een snelle en goede plaatsing met uitsluitend goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers.

Aantal zonnepanelen en de terugverdientijd

Hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Dat bepalen wij aan de hand van onze software en daadwerkelijke maten. Vervolgens maken we een berekening om onder meer de besparing en de terugverdientijd te kunnen bepalen. Deze terugverdientijd hangt natuurlijk af van het aantal panelen, extra bijkomende kostenfactoren en het huidige kWh tarief dat u betaalt.

Vrijblijvende offerte

Met alle verzamelde informatie maken wij vervolgens een passende offerte voor u. Heeft u na het lezen van de offerte nog vragen? Dan staan onze medewerkers u graag te woord om alles zorgvuldig en duidelijk uit te leggen. Geeft u akkoord? Dan bevestigen wij de opdracht, zorgen we dat we alle materialen compleet in huis hebben en benaderen u voor een geschikte dag voor de montage van het hele systeem.

Degelijke montage

U bent akkoord gegaan met de offerte en er is een datum voor de montage met u afgesproken. U kunt onze gecertificeerde installateurs in de ochtend verwachten. Zij zullen op veilige en vakkundige wijze uw panelen monteren. Dit doen zij met precisie en volgens de geldende veiligheidsnormen.

Handige app

Zodra de zonnepanelen op uw dak liggen en de installatie in werking is gesteld en is opgeleverd, kunt u in een handige app het rendement van uw zonnepanelen inzien. Daarin staat exact hoeveel kWh’s u heeft opgewekt. En hoeveel u dus heeft bespaard.  Laat de zon maar schijnen!

Aangesloten bij Stichting Zonnegarant

Wij doen wat we beloven! Dat geldt ook voor de ontwerpen en de bijbehorende opbrengsten. Daarom zijn wij aangesloten bij de Stichting Zonnegarant. Zij staan garant voor een kloppend ontwerp en staan garant voor de opbrengst in de berekening die in de offerte zijn aangeboden.  Hierdoor kunt u er dus vanuit gaan dat wij nooit de opbrengsten handmatig verhogen, om zo beter en goedkoper dan een andere aanbieder te lijken.

Waarom Homan Solar?

Erkend installateur

Veilig en netjes afgewerkt

Betrouwbare partner

Werkt met eigen personeel

Gecertificeerde monteurs

Persoonlijke aanpak

Eigen materiaal zoals transport en hoogwerkers

InstallQ-erkend en -gecertificeerd

Vrijblijvende offerte aanvragen  Een elektriciteitsaansluiting wordt als volgt uitgedrukt: aantal fasen x aantal Ampères.
  Dit wordt uitgeschreven als bijvoorbeeld 1x40A of 3x25A aansluiting.
  U kunt op de website van uw netbeheerder de elektriciteitsaansluiting opvragen.

  Wat leveren zonnepanelen op?

  U weet wat ze zeggen: voor niets gaat de zon op. En dat is precies waar u van profiteert bij het plaatsen van zonnepanelen. Kiest u voor hoogwaardige panelen, dan zorgt elk straaltje zon direct voor een besparing op uw energierekening. Maar wat is eigenlijk de precieze opbrengst als u kiest voor zonnepanelen? Wij leggen het graag aan u uit! 

  Bij zonnepanelen betaalt u één keer de aanschafkosten, maar van de besparing profiteert u elk jaar opnieuw. Daarbij is het zo dat elke kilowattuur (kWh) die u zelf opwekt, u niet hoeft te kopen van het energiebedrijf en de stroom waar u niet direct gebruik van maakt, levert u weer aan het elektriciteitsnet

  CO2-winst

  Wist u dat zonnepanelen niet alleen geld op leveren, maar ook nog een behoorlijk wat CO2-uitstoot besparen? Met grijs stroom van het net wordt er 475 gram CO2 uitgestoten per kWh. Heeft u tien zonnepanelen, dan voorkomt u al 1.400 kg CO2 per jaar. Dat is veel meer dan de CO2-uitstoot dat een gemiddeld huishouden in een heel jaar uitstoot!

  Haal het maximale uit zonnepanelen

  Niet alleen het aantal panelen, maar ook de richting waarin ze liggen en de hellingshoek hebben invloed op de opbrengst. Zo hebben zonnepanelen die op het zuiden liggen en in een hoek van 36 graden de hoogste opbrengst, namelijk bijna 100 procent. Liggen de panelen in dezelfde hoek, maar dan gericht op het oosten, dan is de opbrengst 20 procent lager. Voor het noorden is dit zelfs 45 procent. 

  Rendement zonnepanelen

  We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de voordelen van zonnepanelen op lange termijn in te schatten. U kunt het zo zien: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Heeft u zonnepanelen met een ligging op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent. 

  Homan Solar

  Bent u overtuigd van de opbrengsten die zonnepanelen u kunnen opleveren? Ga dan ook voor duurzame energie en een beter milieu! Neem dan contact met ons op en we bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Homan Solar is dé installateur van zonnepanelen in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omstreken. Bij ons ontvangt u snel een offerte en bent u verzekerd van een snelle en professionele montage.

  Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  Onze specialisten staan voor u klaar