Feestverlichting in Hilversum

Geplaatst op 4 april 2023

Feestverlichting in Hilversum

Feestverlichting in Hilversum, in het centrum en in de Havenstraat en Vaartweg. Hilversum is een stad die bekend staat om zijn veelzijdige winkelgebieden. Bekende winkelstraten in Hilversum zijn de Havenstraat en Vaartweg, gelegen in het noordwestelijke deel van de stad.
De Havenstraat is een gezellige straat met een gevarieerd aanbod aan winkels, zoals kledingwinkels, interieurzaken en speciaalzaken. Daarnaast zijn er ook verschillende horecagelegenheden, zoals cafés en restaurants, waar je even kunt ontspannen na het shoppen.
De Vaartweg is een grotere straat met een meer gevarieerd aanbod aan winkels. Hier vind je grote ketens zoals H&M en Zara, maar ook lokale winkels en speciaalzaken. Er zijn veel verschillende soorten winkels te vinden, van kledingwinkels en schoenenwinkels tot sportwinkels en drogisterijen. Daarnaast zijn er ook een aantal supermarkten gevestigd in de Vaartweg.

Meer dan 500 meter winkelstraat voorzien van feestverlichting

Homan heeft in Hilversum de Havenstraat en de Vaartweg voorzien van zo’n 8.000 duurzame LED lampjes. Om de twee straten nog meer op de kaart te zetten is er gekozen voor verlichte straatnamen en speciaal gemaakte, verlichte logoborden met een anker voor de Havenstraat. Ook is er gebruik gemaakt van boomverlichting. In totaal zijn er 3 grote bomen voorzien van boomverlichting. In Hilversum is zo’n 500 meter aan winkelstraat voorzien van feestverlichting.

Wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen voor kerst- en themaverlichting in winkelgebieden en stadscentra? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Kerstverlichting De Bilt op de Hessenweg en Looydijk

Kerstverlichting De Bilt op de Hessenweg en Looydijk In het hart van de Bilt vind je winkelcentrum Hessenweg – Looydijk met meer dan 80 winkels met een divers aanbod. Voor al uw dagelijkse boodschappen supermarkten en verswinkels tot een uitgebreid aanbod in non food. Een bruisend hart met vele activiteiten. Maar liefst 12.500 duurzame LED …

Kerstverlichting winkelcentrum Bankrashof Amstelveen

Kerstverlichting winkelcentrum Bankrashof Amstelveen Winkelcentrum Bankrashof is een klein en divers winkelcentrum in Amstelveen. Hier kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen bij verschillende supermarkten. Ook kan je verschillende lekkernijen en maaltijden afhalen. Bankras / Kostverloren is een wijk in de gemeente Amstelveen uit de jaren zestig. In het noorden ligt winkelcentrum Kostverloren. Tussen de …

Kerstverlichting The Olympic Amsterdam

Kerstverlichting The Olympic Amsterdam Kerstverlichting bij de The Olympic Amsterdam. The Olympic Amsterdam is een nieuwe iconische bestemming in Amsterdam Zuid. Het is een dynamisch gebied waar sport, mobiliteit, innovatie, horeca en kunst & cultuur samenkomen. Een plek om te wonen, te werken, te sporten en te recreëren. Maar het is ook de plek waar …