Feestverlichting in Hilversum

Geplaatst op 4 april 2023

Feestverlichting in Hilversum

Feestverlichting in Hilversum, in het centrum en in de Havenstraat en Vaartweg. Hilversum is een stad die bekend staat om zijn veelzijdige winkelgebieden. Bekende winkelstraten in Hilversum zijn de Havenstraat en Vaartweg, gelegen in het noordwestelijke deel van de stad.
De Havenstraat is een gezellige straat met een gevarieerd aanbod aan winkels, zoals kledingwinkels, interieurzaken en speciaalzaken. Daarnaast zijn er ook verschillende horecagelegenheden, zoals cafés en restaurants, waar je even kunt ontspannen na het shoppen.
De Vaartweg is een grotere straat met een meer gevarieerd aanbod aan winkels. Hier vind je grote ketens zoals H&M en Zara, maar ook lokale winkels en speciaalzaken. Er zijn veel verschillende soorten winkels te vinden, van kledingwinkels en schoenenwinkels tot sportwinkels en drogisterijen. Daarnaast zijn er ook een aantal supermarkten gevestigd in de Vaartweg.

Meer dan 500 meter winkelstraat voorzien van feestverlichting

Homan heeft in Hilversum de Havenstraat en de Vaartweg voorzien van zo’n 8.000 duurzame LED lampjes. Om de twee straten nog meer op de kaart te zetten is er gekozen voor verlichte straatnamen en speciaal gemaakte, verlichte logoborden met een anker voor de Havenstraat. Ook is er gebruik gemaakt van boomverlichting. In totaal zijn er 3 grote bomen voorzien van boomverlichting. In Hilversum is zo’n 500 meter aan winkelstraat voorzien van feestverlichting.

Wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen voor kerst- en themaverlichting in winkelgebieden en stadscentra? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Kerstverlichting Museumkwartier Amsterdam

Kerstverlichting Museumkwartier Amsterdam Kerstverlichting Museumkwartier Amsterdam, door het team van Homan geïnstalleerd. Het Museumkwartier in Amsterdam is een van de meest populaire en culturele gebieden in de stad. De belangrijkste winkelstraten in de wijk zijn de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Cornelis Schuytstraat. Het is de thuisbasis van enkele van de meest bekende …

Sfeerverlichting in Almere Centrum

Sfeerverlichting in Almere Centrum Sfeerverlichting in Almere Centrum, compleet geïnstalleerd door het gecertificeerde team van Homan. Kerstmis is een tijd van gezelligheid en lichtjes, en Almere Centrum doet er alles aan om deze feestelijke sfeer te creëren. Elk jaar wordt het winkelgebied van Almere Centrum prachtig verlicht met duizenden twinkelende lichtjes en feestelijke decoraties. Het …

Authentieke sfeer in historisch centrum Gorinchem

Authentieke sfeer in historisch centrum Gorinchem Authentieke sfeer in historisch centrum Gorinchem met sfeerverlichting en boomverlichting van Homan. Gorinchem is een prachtige stad in het midden van Nederland met een historisch centrum dat zeker een bezoek waard is. Het centrum van Gorinchem heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en is gevuld met …