Feestverlichting in Hilversum

Geplaatst op 4 april 2023

Feestverlichting in Hilversum

Feestverlichting in Hilversum, in het centrum en in de Havenstraat en Vaartweg. Hilversum is een stad die bekend staat om zijn veelzijdige winkelgebieden. Bekende winkelstraten in Hilversum zijn de Havenstraat en Vaartweg, gelegen in het noordwestelijke deel van de stad.
De Havenstraat is een gezellige straat met een gevarieerd aanbod aan winkels, zoals kledingwinkels, interieurzaken en speciaalzaken. Daarnaast zijn er ook verschillende horecagelegenheden, zoals cafés en restaurants, waar je even kunt ontspannen na het shoppen.
De Vaartweg is een grotere straat met een meer gevarieerd aanbod aan winkels. Hier vind je grote ketens zoals H&M en Zara, maar ook lokale winkels en speciaalzaken. Er zijn veel verschillende soorten winkels te vinden, van kledingwinkels en schoenenwinkels tot sportwinkels en drogisterijen. Daarnaast zijn er ook een aantal supermarkten gevestigd in de Vaartweg.

Meer dan 500 meter winkelstraat voorzien van feestverlichting

Homan heeft in Hilversum de Havenstraat en de Vaartweg voorzien van zo’n 8.000 duurzame LED lampjes. Om de twee straten nog meer op de kaart te zetten is er gekozen voor verlichte straatnamen en speciaal gemaakte, verlichte logoborden met een anker voor de Havenstraat. Ook is er gebruik gemaakt van boomverlichting. In totaal zijn er 3 grote bomen voorzien van boomverlichting. In Hilversum is zo’n 500 meter aan winkelstraat voorzien van feestverlichting.

Wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen voor kerst- en themaverlichting in winkelgebieden en stadscentra? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart, een vestingstad met een Romeins verleden en een echte boerenmarktstad. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten, waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. Een stad waar een uniek en open landschap samengaat met een eigentijds en historisch stadshart. Fijne sfeer …

Kerstverlichting in Weesp

Kerstverlichting in Weesp Sinds 2022 is Weesp onderdeel van Amsterdam. Als vestingstad zijn er veel historische monumenten en mooie fiets- en vaarroutes te vinden.  Historische stad tussen bruggen en kerken Weesp heeft een gezellig en bruisend centrum. De historische stad ligt tussen prachtige bruggen en oude kerken. Een stadswandeling is daarom zeker een aanrader!  Bijna 35.000 …

Kerstverlichting in Gorinchem

Kerstverlichting in Gorinchem Gorinchem is door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. De deskundige jury gaf hiervoor de volgende motivatie:  “Gorinchem is beeldschoon gelegen op de plek waar de Linge uitmondt in de Merwede. Schitterend bewaard gebleven zijn de wallen: een groen lint om de stad met knoeperds van kastanjes en platanen …