Kerstverlichting The Olympic Amsterdam

Geplaatst op 20 februari 2024

Kerstverlichting The Olympic Amsterdam

Kerstverlichting bij de The Olympic Amsterdam. The Olympic Amsterdam is een nieuwe iconische bestemming in Amsterdam Zuid. Het is een dynamisch gebied waar sport, mobiliteit, innovatie, horeca en kunst & cultuur samenkomen. Een plek om te wonen, te werken, te sporten en te recreëren. Maar het is ook de plek waar tijdens de Olympische Spelen van 1928 de Olympische vlam voor het eerst ontstoken is.

Het gebied rondom het Olympisch Stadion heeft in de afgelopen jaren een enorme upgrade gekregen. De voormalig Citroëngebouwen zijn omgetoverd tot Move en Garage en twee nieuwe gebouwen zijn herrezen aan het Stadionplein. Het gebied wordt geroemd om haar unieke architectuur, de geschiedenis maar ook om goede bereikbaarheid en samenkomst van o.a. health en lifestyle faciliteiten.

In de decemberperiode heeft Homan gezorgd voor een warme kerstsfeer met de installatie van duizenden duurzame LED lampjes en tientallen paalornamenten.

Bijna 30.000 duurzame LED lampjes rondom het Olympisch Stadion

In The Olympic Amsterdam zijn om precies te zijn 29.500 duurzame LED lampjes geïnstalleerd. Naast deze lampjes zijn er 5 bomen voorzien van boomverlichting! En er zijn maar liefst 35 paalornamenten geplaatst.

Wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen voor kerst- en themaverlichting in winkelgebieden en stadscentra? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart, een vestingstad met een Romeins verleden en een echte boerenmarktstad. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten, waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. Een stad waar een uniek en open landschap samengaat met een eigentijds en historisch stadshart. Fijne sfeer …

Kerstverlichting in Weesp

Kerstverlichting in Weesp Sinds 2022 is Weesp onderdeel van Amsterdam. Als vestingstad zijn er veel historische monumenten en mooie fiets- en vaarroutes te vinden.  Historische stad tussen bruggen en kerken Weesp heeft een gezellig en bruisend centrum. De historische stad ligt tussen prachtige bruggen en oude kerken. Een stadswandeling is daarom zeker een aanrader!  Bijna 35.000 …

Kerstverlichting in Gorinchem

Kerstverlichting in Gorinchem Gorinchem is door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. De deskundige jury gaf hiervoor de volgende motivatie:  “Gorinchem is beeldschoon gelegen op de plek waar de Linge uitmondt in de Merwede. Schitterend bewaard gebleven zijn de wallen: een groen lint om de stad met knoeperds van kastanjes en platanen …