Sfeerverlichting in Almere Centrum

Geplaatst op 4 april 2023

Sfeerverlichting in Almere Centrum

Sfeerverlichting in Almere Centrum, compleet geïnstalleerd door het gecertificeerde team van Homan. Kerstmis is een tijd van gezelligheid en lichtjes, en Almere Centrum doet er alles aan om deze feestelijke sfeer te creëren. Elk jaar wordt het winkelgebied van Almere Centrum prachtig verlicht met duizenden twinkelende lichtjes en feestelijke decoraties.

Het begint al bij de ingang van het winkelgebied, waar een enorme boom staat die prachtig verlicht is. Dit is slechts het begin van de prachtige kerstverlichting in het winkelgebied van Almere Centrum.

Loop verder het winkelgebied in en je wordt begroet door de meest spectaculaire kerstverlichting. Overal om je heen zie je lichtjes, slingers en decoraties. De straten zijn versierd met een overvloed aan lampjes, wat zorgt voor een gezellige sfeer. De verlichting is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het geeft ook een gevoel van warmte en verbondenheid. Je voelt je als bezoeker meteen thuis in het winkelgebied van Almere Centrum tijdens de kerstperiode.

Ook de activiteiten die worden georganiseerd dragen bij aan de feestelijke sfeer. Zo is er elk jaar een kerstmarkt waar je terecht kunt voor leuke cadeaus en lekkere hapjes. Ook worden er vaak optredens georganiseerd van koren en andere muzikanten.

De kerstverlichting in het winkelgebied van Almere Centrum is echt iets bijzonders. Het is niet alleen prachtig om te zien, maar het zorgt ook voor een gezellige sfeer en een gevoel van verbondenheid. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit prachtige winkelgebied tijdens de kerstperiode en te genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Maar liefst 500.000 duurzame LED lampjes!

Homan heeft in Almere centrum 500.000 duurzame LED lampjes geïnstalleerd. In alle winkelstraten van het centrum van Almere. Ook is er in 12 bomen boomverlichting aangebracht.

\Wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen voor kerst- en themaverlichting in winkelgebieden en stadscentra? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Kerstverlichting Museumkwartier Amsterdam

Kerstverlichting Museumkwartier Amsterdam Kerstverlichting Museumkwartier Amsterdam, door het team van Homan geïnstalleerd. Het Museumkwartier in Amsterdam is een van de meest populaire en culturele gebieden in de stad. De belangrijkste winkelstraten in de wijk zijn de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Cornelis Schuytstraat. Het is de thuisbasis van enkele van de meest bekende …

Feestverlichting in Hilversum

Feestverlichting in Hilversum Feestverlichting in Hilversum, in het centrum en in de Havenstraat en Vaartweg. Hilversum is een stad die bekend staat om zijn veelzijdige winkelgebieden. Bekende winkelstraten in Hilversum zijn de Havenstraat en Vaartweg, gelegen in het noordwestelijke deel van de stad. De Havenstraat is een gezellige straat met een gevarieerd aanbod aan winkels, …

Authentieke sfeer in historisch centrum Gorinchem

Authentieke sfeer in historisch centrum Gorinchem Authentieke sfeer in historisch centrum Gorinchem met sfeerverlichting en boomverlichting van Homan. Gorinchem is een prachtige stad in het midden van Nederland met een historisch centrum dat zeker een bezoek waard is. Het centrum van Gorinchem heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en is gevuld met …