Sfeerverlichting in Almere Centrum

Geplaatst op 4 april 2023

Sfeerverlichting in Almere Centrum

Sfeerverlichting in Almere Centrum, compleet geïnstalleerd door het gecertificeerde team van Homan. Kerstmis is een tijd van gezelligheid en lichtjes, en Almere Centrum doet er alles aan om deze feestelijke sfeer te creëren. Elk jaar wordt het winkelgebied van Almere Centrum prachtig verlicht met duizenden twinkelende lichtjes en feestelijke decoraties.

Het begint al bij de ingang van het winkelgebied, waar een enorme boom staat die prachtig verlicht is. Dit is slechts het begin van de prachtige kerstverlichting in het winkelgebied van Almere Centrum.

Loop verder het winkelgebied in en je wordt begroet door de meest spectaculaire kerstverlichting. Overal om je heen zie je lichtjes, slingers en decoraties. De straten zijn versierd met een overvloed aan lampjes, wat zorgt voor een gezellige sfeer. De verlichting is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het geeft ook een gevoel van warmte en verbondenheid. Je voelt je als bezoeker meteen thuis in het winkelgebied van Almere Centrum tijdens de kerstperiode.

Ook de activiteiten die worden georganiseerd dragen bij aan de feestelijke sfeer. Zo is er elk jaar een kerstmarkt waar je terecht kunt voor leuke cadeaus en lekkere hapjes. Ook worden er vaak optredens georganiseerd van koren en andere muzikanten.

De kerstverlichting in het winkelgebied van Almere Centrum is echt iets bijzonders. Het is niet alleen prachtig om te zien, maar het zorgt ook voor een gezellige sfeer en een gevoel van verbondenheid. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit prachtige winkelgebied tijdens de kerstperiode en te genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Maar liefst 500.000 duurzame LED lampjes!

Homan heeft in Almere centrum 500.000 duurzame LED lampjes geïnstalleerd. In alle winkelstraten van het centrum van Almere. Ook is er in 12 bomen boomverlichting aangebracht.

\Wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen voor kerst- en themaverlichting in winkelgebieden en stadscentra? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden

Sfeerverlichting voor kerst in Woerden Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart, een vestingstad met een Romeins verleden en een echte boerenmarktstad. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten, waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. Een stad waar een uniek en open landschap samengaat met een eigentijds en historisch stadshart. Fijne sfeer …

Kerstverlichting in Weesp

Kerstverlichting in Weesp Sinds 2022 is Weesp onderdeel van Amsterdam. Als vestingstad zijn er veel historische monumenten en mooie fiets- en vaarroutes te vinden.  Historische stad tussen bruggen en kerken Weesp heeft een gezellig en bruisend centrum. De historische stad ligt tussen prachtige bruggen en oude kerken. Een stadswandeling is daarom zeker een aanrader!  Bijna 35.000 …

Kerstverlichting in Gorinchem

Kerstverlichting in Gorinchem Gorinchem is door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. De deskundige jury gaf hiervoor de volgende motivatie:  “Gorinchem is beeldschoon gelegen op de plek waar de Linge uitmondt in de Merwede. Schitterend bewaard gebleven zijn de wallen: een groen lint om de stad met knoeperds van kastanjes en platanen …