Een aggregaat voor iedere gelegenheid

Homan bv heeft voor iedere behoefte het juiste aggregaat, van 50 KVA tot 650 KVA, oftewel voor uw kraampje tijdens Koningsdag tot de totale levering van stroom tijdens Parkpop in Den Haag. Alles is mogelijk. Bekijk ons aanbod en onze prijzen

Al vele jaren zijn wij een gevestigde naam in de wereld van tijdelijke stroomvoorziening. Al sinds 1937 is Homan een begrip op het gebied van aggregaten. Overal waar men met de aanwezige stroom niet uitkomt omdat het stroomverbruik te groot is wordt gebruik gemaakt van aggregaten. Voor de meest uiteenlopende doeleinden kunt u bij ons een aggregaat huren. Varierend van 50 kVa tot 650 kVa.

Een aggregaat is de meest eenvoudige manier om daar stroom te realiseren waar het normaal gesproken niet is. In het aggregaat, ook wel generator genoemd, zit een verdeelkast. Van hieruit kunnen we de stroom de diverse richtingen op verdelen en voor diverse doeleinden. Voor iedere wens hebben we het juiste type/model. Een stil aggregaat voor dichtbevolkte gebieden om te voorkomen dan omwonenden er last van hebben. Ook worden stille aggregaten gebruikt bij evenementen, men wil tenslotte graag de muziek horen en niet het aggregaat. Ook kan een aggregaat gebruikt worden in geval van calamiteiten. Dan worden ze gebruikt voor noodstroom. Wanneer de stroomvoorziening bijvoorbeeld door een storing wegvalt kunnen wij met een mobiel aggregaat snel weer de stroomvoorzieningen op peil brengen. Van onze aggregaten met de diverse verdeelkasten en verdeelkabels maken we dan een noodstroominstallatie.

Kortom, voor ieder gewenste mogelijkheid kunt u bij ons terecht. We verwelkomen u graag als klant om te laten zien en bewijzen dat wij kunnen realiseren wat u van ons mag verwachten !

Kermis

Het is een feest van licht, alles beweegt en overal klinkt muziek. Nergens bruist het zo van de energie als juist op de kermis. En al sinds 1937 staat Homan aan de bron daarvan. Op kermissen wordt het uiterste van ons gevraagd – van het materiaal, van onze deskundigheid en vooral van ons team. Het stroomverbruik is gigantisch, de opstelling van attracties buitengewoon complex en iedere situatie is weer anders. Dagen van te voren wordt al begonnen met de planning om alles soepel te laten verlopen. Tijdens de opbouw, die voor buitenstaanders vaak chaotisch lijkt, wordt vakbekwaam en met veel plezier samengewerkt met de exploitanten. En draait de kermis op volle toeren dan zijn problemen een goede test voor ons improvisatietalent. De kermis is dus ook voor ons een feest – en dat mérken onze klanten!

Aggregaat-kermis-stroom

Evenementen

De evenementen van tegenwoordig kunnen niet meer zonder elektriciteit. Homan Elektrotechniek zorgt ervoor dat elk evenement, van groot tot klein, voorzien wordt van een gedegen en veilige stroomvoorziening. Of het nu gaat om een culinair- of sportevenement. Met onze jarenlange kennis en expertise zorgen wij ervoor dat uw evenement van stroom wordt voorzien. Bij onverwachte uitdagingen zijn wij op ons best.

Verhuur

Voor de meest uiteenlopende doeleinden kunnen onze materialen worden ingezet. Denk aan gepland onderhoud van uw energieleverancier, waardoor u van te voren weet dat u zonder stroom komt te zitten. Dat hoeft in deze tijd niet meer, met slechts 1 belletje zorgen wij ervoor dat uw bedrijf gewoon door draait. Zo zijn er legio redenen om een aggregaat te huren, want zonder stroom zitten is geen optie.

De enige die tijdens het evenement zonder spanning blijft, bent u. Maak er dus wat moois van! Wilt u meer weten over wat wij doen? Bekijk ons blog.