Atze Lubach wint Jan Verhoef Bokaal tijdens Kermis Uden

Geplaatst op 18 juli 2023

Atze Lubach heeft de Jan Verhoef Bokaal gewonnen tijdens de Kermis Uden. De prijs werd uitgereikt door een jury bestaande uit Ed Mense (Gemeente Haarlem), Peter Homan (Homan Kermis) en Vincent Bouman (Gemeente Haarlem). De bokaal is in het leven geroepen om de herinnering aan Jan Verhoef in leven te houden. Jan Verhoef was een groot voorvechter van de kermis in Nederland.

Pleitbezorger van de kermis

Atze Lubach is de voorzitter van de BOVAK, de Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders. Hij is al jarenlang een groot pleitbezorger van de kermis en heeft zich ingezet voor de belangen van kermisexploitanten. Ook tijdens de coronaperiode kwam hij op voor de belangen van zijn kermis-achterban.

Sprakeloos en overdonderd

Atze Lubach was zeer verrast door de prijs: “Ik ben sprakeloos en overdonderd. Het is een hele grote eer om deze prijs te mogen ontvangen. Ik ben erg trots op de kermisbranche en ik zal blijven strijden voor de belangen van kermisexploitanten.”

Feestelijke gebeurtenis

De uitreiking van de Jan Verhoef Bokaal was een feestelijke gebeurtenis en een mooie manier om de kermis in Nederland te vieren. In de volgende editie van de Jan Verhoef Bokaal zal Atze Lubach de jury bijstaan met de keuze van de volgende winnaar van de wisseltrofee.

Groene kermissen in Nederland

Homan Kermis is al jarenlang verbonden als sponsor van de Facebook-livestream van Kermis Uden. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor de (tijdelijke) stroomvoorziening op de kermis. Als groene installateur van Nederland streeft Homan ernaar om waar mogelijk groene aggregaten te plaatsen op de kermis. Zo draagt Homan een steentje bij aan stikstofreductie en duurzame kermissen in Nederland. Meer weten over groene kermissen? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde berichten

Gevolgen van een overbelast elektriciteitsnet

Netbeheerders waarschuwen er al jaren voor: ons elektriciteitsnet is overbelast. Dit kan gevolgen…

Lees verder

Netcongestie: een gevaar voor veel sectoren in Nederland

Netcongestie, oftewel overbelasting van het elektriciteitsnet, vormt een groeiend probleem in…

Lees verder

Netcongestie: 5 grote risico’s voor bedrijven

Netcongestie, een situatie waarbij de vraag naar elektriciteit het aanbod overtreft, vormt een…

Lees verder