Homan geeft medewerkers extra energie

Door de blijvende onzekerheid op de energiemarkt, zijn de energieprijzen nog steeds extreem hoog. Daarom kondigde de overheid nieuwe compensatiemaatregelen aan om de hoge energierekening te compenseren in 2023. Ook Homan doet voor haar vaste medewerkers een duit in het zakje.

Ruim 2,5 miljoen huishoudens dreigen in financiële moeilijkheden te komen door de hoge energieprijzen. Een deel komt in betalingsproblemen of moet noodgedwongen interen op spaargeld. Dat blijkt uit publicaties van energiebedrijven en budgetinstituut Nibud. Ook steeds meer middeninkomens vrezen dat ze de rekeningen niet meer te kunnen betalen.

“Als specialist in tijdelijke stroomvoorziening is energie een essentieel onderdeel in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom weten wij als geen ander wat de impact is van de hoge energieprijzen” geeft directeur Peter Homan aan. “Daarom hebben we in december al ons vaste personeel een financiële bijdrage gegeven van EUR 250. Dit ging gepaard met een heerlijke energie-reep als extra toegift!”

Homan geeft medewerkers graag energie. Met deze sympathieke actie nemen ze dat wel heel letterlijk!

Gerelateerde berichten

Profiteer van meer zonuren in Nederland met zonnepanelen

De zon schijnt steeds vaker in Nederland. We krijgen steeds meer zonuren en dat heeft zo zijn…

Lees verder

Stage bij Homan: Joey & Wessel

Even voorstellen: dit zijn @Joey Stark en @Wessel van den Heiligenberg, onze nieuwe stagiairs. Joey…

Lees verder

Veiligheid bij plaatsen van zonnepanelen. Het antwoord op 3 …

Veiligheid is heel belangrijk bij de installatie van zonnepanelen. Dat gaat over de veiligheid van…

Lees verder