Met trots nemen we afscheid van Ryan Abrahams: van leerling elektrotechniek tot volwaardig monteur

Geplaatst op 27 oktober 2023

Ryan Abrahams,

Als jonge jongen kwam je op 26 maart 2001 Homan binnenwandelen en ben je blijven hangen na je opleiding bij het ROC. Van leerling elektrotechniek tot volwaardig monteur.

Een kleine man, maar groot in daden. Werken vond/vind jij heerlijk. Op pad voor een evenement, kermis of verlichting het maakte jou niet uit. Waar we je ook voor inzetten, de klant was altijd tevreden. Door de loop der jaren heb je al je diploma’s en rijbewijzen gehaald en dus maximaal inzetbaar. Weekenden, avonden overuren geen probleem, kortom een werkpaard zoals ze tegenwoordig niet meer gemaakt worden.

Dat binnen een bedrijf mensen komen en gaan is normaal en bij een ieder heb je een bepaald gevoel. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik moeite met het vertrek van een collega.

Jij bent zo Homan Groep b.v.!

Jij hebt geel bloed door je aderen stromen. Maar met enorm veel trots neem ik ook afscheid, trots omdat we een jonge jongen hebben weten te maken tot een waanzinnig harde werker, met het hart op de tong en een enorme inzet. Waar je in de toekomst ook terecht gaat komen, jouw nieuwe werkgever mag zijn handen dichtknijpen met jou.

Voor jou blijft de deur altijd op een kier, al is het maar voor een biertje met je oud collega’s.

Ik wens je enorm veel wijsheid met het maken van de juiste keuzes voor de toekomst, rest mij niets anders meer dan je ongelofelijk te bedanken voor alles wat je voor Homan hebt betekend.

Groet, Peter Homan

Gerelateerde berichten

Tijdelijke stroom als oplossing voor netcongestie

Niets is vervelender dan een lege telefoon die je niet kunt opladen. Of dat door stroomgebrek je…

Lees verder

Onvoldoende netstroom beschikbaar? Gebruik een aggregaat!

Aggregaten kunnen voor de meest uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om een…

Lees verder

Kerstverlichting in winkelstraten: wat kunnen we verwachten …

Met elke kerst die voorbij gaat, wordt de decoratie en kerstverlichting in onze winkelstraten…

Lees verder