Trend: Fleurige decoratie van kunstbloemen in winkelstraten zorgt voor meer traffic naar winkels en horeca

De trend om de gevel van je restaurant, café of winkel te voorzien van kleurrijke kunstbloemen is enorm in opkomst. Het Parool besteedde onlangs aandacht aan de trend die de straten van Parijs opfleurt. In het artikel is te lezen dat het een interessante manier is voor ondernemers om op te vallen in het straatbeeld. Een interessante trend die kansen biedt voor ondernemers en ondernemersverenigingen.

Naamsbekendheid via social media

Kleurige kunstbloemen zijn namelijk charmant en opvallend en vormen daardoor het perfecte decor voor mooie foto’s voor op social media. Al die kiekjes – en de bijbehorende tags – zorgen voor meer naamsbekendheid van de winkelgebieden, horecazaken en bedrijven die hun gevel hebben versierd. Voor de Parijse horeca blijkt het zelfs een absolute succesformule, zij hebben het aantal gasten zienderogen zien stijgen sinds de kunstbloemen de gevel sieren!

Meer klanten door kunstbloemen

De trend van kunstbloemen aan de gevel zal naar verwachting niet beperkt blijven tot Parijs, maar zich over de hele wereld verspreiden. Dat betekent dat dit een trend is die nog lange tijd relevant blijft en die we ook in het Nederlandse straatbeeld steeds vaker gaan tegenkomen. Het is een vrolijk gekleurde en onderhoudsvrije kans voor bedrijven, winkelgebieden, stadscentra en horecazaken om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Geveldecoratie van kunstbloemen: een kans

Homan BV ontwerpt, verzorgt en installeert prachtige bloemdecoraties en staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen. Dus wacht niet te lang, maak gebruik van deze opkomende trend en laat ons helpen bij het verbeteren van uw naamsbekendheid! Neem contact met ons op over de mogelijkheden en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van zo’n prachtige geveldecoratie van kunstbloemen.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Gerelateerde berichten

Profiteer van meer zonuren in Nederland met zonnepanelen

De zon schijnt steeds vaker in Nederland. We krijgen steeds meer zonuren en dat heeft zo zijn…

Lees verder

Stage bij Homan: Joey & Wessel

Even voorstellen: dit zijn @Joey Stark en @Wessel van den Heiligenberg, onze nieuwe stagiairs. Joey…

Lees verder

Veiligheid bij plaatsen van zonnepanelen. Het antwoord op 3 …

Veiligheid is heel belangrijk bij de installatie van zonnepanelen. Dat gaat over de veiligheid van…

Lees verder